Източник на витамини, минерали и хранителни вещества, както и на много малко калории.

Спанакът е източник на витамини, минерали и хранителни вещества, както и на много малко калории. Нарязаният спанак на Bonduelle е внимателно подбран и ситно нарязан, готов за употреба. Той е идеален за суфлета, кюфтета, крем супи, тарти, торти, пайове и руладини. Без да се размразява предварително, той се задушава в олио или масло за около 8 минути, след което се подправя на вкус. Продуктът се замразява бързо, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.

нето тегло: 400 g
съставки

Спанак нарязан. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 80 kJ
Енергия (kcal) 19 kcal
Мазнини (гр) 0,2 g
От които наситени (гр) 0,1 g
Въглехидрати (гр) 1,6 g
От които захари (гр) 0,5 g
Фибри (гр) 1,9 g
Белтъчини (гр) 1,8 g
Сол (гр) 0,03 g
Витамин B9 (µg) 69,4 µg
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Спанакът е невероятен източник на желязо за организма. Подходящ за ризото, ястия с месо и супи. Особено улеснение е, че спанакът на Бондюел е разпределен на отделни порции. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда