Нахутът е източник на витамини, минерали, фибри и протеини. Идеален е за супи, салати и хумус. Чрез технологията Vapeur, използвана ексклузивно от Bonduelle, нахутът се задушава и се приготвя във вакуум още преди да бъде консервиран. Така не само запазва вкуса и хранителните си свойства, но и може да се консумира директно от консервата.
Накиснат сух нахут, вода, сол.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 502 kJ | |
Енергия (kcal) | 120 kcal | |
Мазнини (гр) | 2,2 g | |
От които наситени (гр) | 0,2 g | |
Въглехидрати (гр) | 14,7 g | |
От които захари (гр) | 0 g | |
Фибри (гр) | 7,7 g | |
Белтъчини (гр) | 6,4 g | |
Сол (гр) | 0,48 g | |
Витамин B9 (µg) | 87,8 µg |
Предварително приготвени на пара, готови за употреба. Благодарение на новите мини консерви на Bonduelle вече може да добавите любимите си зеленчуци, както и цвят и вкус към всяко ястие, от салатата, до студени или топли закуски. Нов формат консервирани зеленчуци - малка порция, която предлага голямо разнообразие в ястията. Практичният размер на опаковката е подходящ за една порция.
Съхранявайте на сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник при макс. 4° C, в чист и затворен съд и консумирайте максимум до 48ч.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.