Микс по императорски за апетитни ястия.
Комбинацията от карфиол, броколи и моркови е една от най-успешните рецепти на Бондюел. Подходяща гарнитура за всякакви видове меса, риба или просто като предястие, което предварително сте запекли с малко сметана на фурна или сте задушили в тиган. Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Зеленчуци в променливо съотношение: карфиол (40%), броколи (30%), моркови (30%). Възможно е наличието на следи от целина.
Следи от Целина.
за 100g | |
---|---|
Енергия в (kJ) | 113 kJ |
Енергия (kcal) | 27 kcal |
Мазнини (гр) | 0,3 гр |
- от които наситени (гр) | 0,1 гр |
Въглехидрати (гр) | 3,3 гр |
- от които захари (гр) | 2,0 гр |
Фибри (гр) | 2,5 гр |
Белтъчини (гр) | 1,5 гр |
Сол (гр) | 0,08 гр |
Замразен продукт. Без консерванти. Комбинацията от карфиол, броколи и моркови е една от най-успешните рецепти на Бондюел. Подходяща гарнитура за всякакви видове меса, риба или просто като предястие, което предварително сте запекли с малко сметана на фурна или сте задушили в тиган. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Крем супа от печен карфиол с гъби
Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.
Супа пролетен микс
Нова супа за вас!
Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд