1. >Zelenchutsi
  2. >Императорски микс

Микс по императорски за апетитни ястия.

Комбинацията от карфиол, броколи и моркови е една от най-успешните рецепти на Бондюел. Подходяща гарнитура за всякакви видове меса, риба или просто като предястие, което предварително сте запекли с малко сметана на фурна или сте задушили в тиган. Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

нето тегло: 400 g
съставки

Зеленчуци в променливо съотношение: карфиол (40%), броколи (30%), моркови (30%). Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 113 kJ
Енергия (kcal) 27 kcal
Мазнини (гр) 0,3 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 3,3 гр
- от които захари (гр) 2,0 гр
Фибри (гр) 2,5 гр
Белтъчини (гр) 1,5 гр
Сол (гр) 0,08 гр
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Комбинацията от карфиол, броколи и моркови е една от най-успешните рецепти на Бондюел. Подходяща гарнитура за всякакви видове меса, риба или просто като предястие, което предварително сте запекли с малко сметана на фурна или сте задушили в тиган. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Крем супа от печен карфиол с гъби

    Нов подход към обичайната рецепта за крем супа. Вкусът на варените зеленчуци ще се хареса на близките ви и ще успеете да събере всички за вечеря.

  • Супа пролетен микс

    Нова супа за вас!

  • Печена сьомга с броколи

    Перфектният избор за следвеликденски обяд

Вижте още рецепти