Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Брюкселско зеле

 

100 г брюкселско зеле –25-40kcal

Съдържа баластни вещества, желязо, фосфор, калий, витамин C, витамини от групата B, провитамин A.

Бременност с брюкселско зеле!

За бъдещите майки се препоръчва включването на брюкселското зеле в диетата, тъй като то е източник на фолиева киселина. Тя е необходима за правилното изграждане на нервната система и намалява риска от вродени дефекти при децата. Идеален източник на витамин С, който е силен антиоксидант, брюкселското зеле помага на майките да поддържат кожата си блестяща и красива. Съдържанието на баластни вещества предотвратява измъчващия бременните жени запек.

Брюкселско зеле за награда

Наградата за най-добрите участници в една от научните програми на Европейския съюз е Кристалното брюкселско зеле.
 

Брюкселското чудо

То се появява около 1750 г. в района на Брюксел като сорт на зелето. Белгийците посочват, че за първи път започва да се отглежда през 1821 г. и смятат брюкселското зеле за регионален продукт, с който се гордеят наред с гофретите, цикорията, сирената и белгийските бисквити. Отглежданият понастоящем сорт брюкселско зеле е устойчив на измръзване. Израства до един метър височина, на стъблото му се образуват от 20 до 75 малки, стегнати зелчици.Продукти, съдържащи този зеленчук
Брюкселско зеле
Брюкселско зеле
400.00 Г
Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.