Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Талиатели с гъби и пиле

За пълноценно ястие, което е бързо и лесно, талиатели, щедро гарнирани с гъби и пиле. Ще видите, че знаете как да направите нещо различно от спагети Болонезе!

 

Съставки

Брой порции: 4

300 гр талиатели

1 лук

500 гр гъби (пресни, замразени или Bonduelle консерва)

2 пилешки котлети

горчица

готварска сметана

зехтин

сол и черен пипер

 

Стъпка 1

Нарежете 1 глава лук и 500 г гъби на ситно. За да спестите време, не се колебайте да използвате замразени гъби Bonduelle, които вече са нарязани, или консервирани гъби Bonduelle, които просто трябва да отцедите.

 

Стъпка 2

Сотирайте ги в тиган с малко масло за 5 минути, докато водата се изпари.

 

Стъпка 3

Добавете нарязаните на кубчета 2 пилешки котлета и запържете за 5 минути.

 

Стъпка 4

Добавете 1 с. л. горчица, 4 с. л. сметана, сол и черен пипер.

 

Стъпка 5

Покрийте и оставете да къкри за 10 минути. Междувременно сварете 300 г талиатели във вряща подсолена вода. Отцедете и залейте гъбите със сметаната и пилето. Насладете се с приятели!


Рецепти, които може да ви интересуват

Erwtensoep – Холандска грахова супа
Erwtensoep – Холандска грахова супа

Erwtensoep наричана още Snert – много известна в Холандия супа от зелен олющен грах.

6 човека над 45 минути Трудно
Вегетарианско чили с дует бобове
Вегетарианско чили с дует бобове

Пикантна веган рецепта, богата на протеини и особено подходящо ястие за уикенд обяд.

2 човека 15-30 минути Умерено
Брускета с риба тон, царевица и червен фасул
Брускета с риба тон, царевица и червен фасул

Вкусни хапки, които могат да превърнат всяко ястие в специален повод

2 човека 15-30 минути Лесно
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички

Чудесна Великденска вечеря за двама

2 човека над 45 минути Лесно
Талиатели с гъби и пиле

За пълноценно ястие, което е бързо и лесно, талиатели, щедро гарнирани с гъби и пиле. Ще видите, че знаете как да направите нещо различно от спагети Болонезе!

 

Съставки

Брой порции: 4

300 гр талиатели

1 лук

500 гр гъби (пресни, замразени или Bonduelle консерва)

2 пилешки котлети

горчица

готварска сметана

зехтин

сол и черен пипер

 

Стъпка 1

Нарежете 1 глава лук и 500 г гъби на ситно. За да спестите време, не се колебайте да използвате замразени гъби Bonduelle, които вече са нарязани, или консервирани гъби Bonduelle, които просто трябва да отцедите.

 

Стъпка 2

Сотирайте ги в тиган с малко масло за 5 минути, докато водата се изпари.

 

Стъпка 3

Добавете нарязаните на кубчета 2 пилешки котлета и запържете за 5 минути.

 

Стъпка 4

Добавете 1 с. л. горчица, 4 с. л. сметана, сол и черен пипер.

 

Стъпка 5

Покрийте и оставете да къкри за 10 минути. Междувременно сварете 300 г талиатели във вряща подсолена вода. Отцедете и залейте гъбите със сметаната и пилето. Насладете се с приятели!

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.