Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Салата с червено зеле, царевица и сирене Мимолет

Салата с червено зеле, царевица и сирене Мимолет 

Три цвята, три съставки... и нищо повече. Зеле, царевица и сирене Мимолет: за най-цветните салати всичко, което ти трябва е нож. 

Съставки

½ червено зеле 

1 285 гр царевица Bonduelle в консерва 

150 гр сирене Мимолет (или оранжев Чедър) 

1 с.л. горчица 

2 с.л. ябълков оцет 

4 с.л. олио (от гроздови семки, маслиново, орехово или микс от няколко) 

Стъпка 1: Нарежете червенот зеле на тънко. Поръсете със сол и го оставете да почине за 30 минути в гевгир. 

Стъпка 2: Изстискайте зелето и подсушете с кърпа. 

Стъпка 3: С купа смесете горчицата, оцета и олиото с пипер. Не прибавяйте сол. Изсипете зелето, царевицата и сиренето.  

Стъпка 4: Разбъркайте и сервирайте. 


Рецепти, които може да ви интересуват

Салата с трицветна паста с яйца, царевица и маслини
Салата с трицветна паста с яйца, царевица и маслини

Любителите на пастата ще се влюбят в тази рецепта. Вкусна и лесна за приготвяне, трицветната паста салата може да бъде идеална за офис обяд или за бърза вечеря на любимите ви хора.

1 човек 15-30 минути Лесно
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна

Лесна и вкусна пролетна рецепта, еднакво подходяща за офиса и вкъщи.

4 човека 30-45 минути Лесно
Трицветна салата с боб
Трицветна салата с боб

Кой казва, че една салата не може да бъде с високо съдържание на протеини? Bonduelle и този път Ви вдъхновява и

2 човека под 15 минути Лесно
Chapati (чапати) – индийски хляб
Chapati (чапати) – индийски хляб

Chapati (чапати) – индийски хляб, във формата на палачинка, правен от пресято брашно и печен на котлон.

3 човека над 45 минути Лесно
Салата с червено зеле, царевица и сирене Мимолет

Салата с червено зеле, царевица и сирене Мимолет 

Три цвята, три съставки... и нищо повече. Зеле, царевица и сирене Мимолет: за най-цветните салати всичко, което ти трябва е нож. 

Съставки

½ червено зеле 

1 285 гр царевица Bonduelle в консерва 

150 гр сирене Мимолет (или оранжев Чедър) 

1 с.л. горчица 

2 с.л. ябълков оцет 

4 с.л. олио (от гроздови семки, маслиново, орехово или микс от няколко) 

Стъпка 1: Нарежете червенот зеле на тънко. Поръсете със сол и го оставете да почине за 30 минути в гевгир. 

Стъпка 2: Изстискайте зелето и подсушете с кърпа. 

Стъпка 3: С купа смесете горчицата, оцета и олиото с пипер. Не прибавяйте сол. Изсипете зелето, царевицата и сиренето.  

Стъпка 4: Разбъркайте и сервирайте. 

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.