Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Паста Дженовезе

Необходим Ви е само един тиган, за да направите талиеателите си „зелени“: малко замразен зелен фасул и малко босилеково песто!

 

Съставки

Количество за 4 порции

500 гр. талиатели

500 гр. много фин замразен зелен фасул Bonduelle

2 картофа

1 буркан песто дженовезе

Пармезан за сервиране

Сол

Пресен босилек

 

Стъпка 1

Обелете картофите. Нарежете ги на малки кубчета и ги измийте с топла вода.

 

Стъпка 2

Сложете вода да заври, подсолете я. Добавете картофите и гответе за 5 минути. Прибавете пастата и разбъркайте. Когато водата заври отново, гответе за 9 - 10 минути.

 

Стъпка 3

Добавете зеления фасул Bonduelle. Разбъркайте и гответе за още 3 минути от момента на повторното завиране на водата. Отцедете пастата.

 

Стъпка 4

Изсипете съдържанието на бурканчето песто в купа. Прибавете пастата към картофите и зеления фасул, и разбъркайте.

 

Стъпка 5

Поръсете с настърган пармезан, гарнирайте с листенца пресен босилек и сервирайте.


Рецепти, които може да ви интересуват

Буда купичка
Буда купичка

Bonduelle посреща лятото със свежа рецепта, богата на зеленчуков протеин и перфектна за топлия сезон.

4 човека 15-30 минути Лесно
Бакалау – треска по португалски със зеленчуци
Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

Рибата треска определено е царят на португалската маса.

8 човека над 45 минути Лесно
Салата от кускус и царевица
Салата от кускус и царевица

Екзотична салата за всеки вкус.

3 човека 30-45 минути Лесно
Салата Капрезе с Киноа
Салата Капрезе с Киноа

Бърза салата, на която може да се насладите вечерта!

2 човека 15-30 минути Умерено
Паста Дженовезе

Необходим Ви е само един тиган, за да направите талиеателите си „зелени“: малко замразен зелен фасул и малко босилеково песто!

 

Съставки

Количество за 4 порции

500 гр. талиатели

500 гр. много фин замразен зелен фасул Bonduelle

2 картофа

1 буркан песто дженовезе

Пармезан за сервиране

Сол

Пресен босилек

 

Стъпка 1

Обелете картофите. Нарежете ги на малки кубчета и ги измийте с топла вода.

 

Стъпка 2

Сложете вода да заври, подсолете я. Добавете картофите и гответе за 5 минути. Прибавете пастата и разбъркайте. Когато водата заври отново, гответе за 9 - 10 минути.

 

Стъпка 3

Добавете зеления фасул Bonduelle. Разбъркайте и гответе за още 3 минути от момента на повторното завиране на водата. Отцедете пастата.

 

Стъпка 4

Изсипете съдържанието на бурканчето песто в купа. Прибавете пастата към картофите и зеления фасул, и разбъркайте.

 

Стъпка 5

Поръсете с настърган пармезан, гарнирайте с листенца пресен босилек и сервирайте.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.