Необходим Ви е само един тиган, за да направите талиеателите си „зелени“: малко замразен зелен фасул и малко босилеково песто!
Съставки
Количество за 4 порции
500 гр. талиатели
500 гр. много фин замразен зелен фасул Bonduelle
2 картофа
1 буркан песто дженовезе
Пармезан за сервиране
Сол
Пресен босилек
Стъпка 1
Обелете картофите. Нарежете ги на малки кубчета и ги измийте с топла вода.
Стъпка 2
Сложете вода да заври, подсолете я. Добавете картофите и гответе за 5 минути. Прибавете пастата и разбъркайте. Когато водата заври отново, гответе за 9 - 10 минути.
Стъпка 3
Добавете зеления фасул Bonduelle. Разбъркайте и гответе за още 3 минути от момента на повторното завиране на водата. Отцедете пастата.
Стъпка 4
Изсипете съдържанието на бурканчето песто в купа. Прибавете пастата към картофите и зеления фасул, и разбъркайте.
Стъпка 5
Поръсете с настърган пармезан, гарнирайте с листенца пресен босилек и сервирайте.