Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Бан ми сандвич с печурки

Бърза и вкусна рецепта! Виетнамският сандвич Бан ми е страхотен за всички капризи!

Може да срещнем и много вегетариански варианти с мариновани зеленчуци, освен класическата рецепта с печено месо. Опитайте вегетарианският вариант с мариновани гъби и споделете впечатленията си с нас!

 

Необходими продукти

1 багета/френски хляб

2 моркова

1 парче дайкон (голяма бяла ряпа) или черна ряпа, или малки тънко нарязани розови репички

1 краставица

250 г нарязани печурки Bonduelle

малки парченца настърган джинджифил

50 мл соев сос (около 3 супени лъжици)

оризов оцет

1 стрък нарязана лимонова трева

няколко стръка кориандър

крема сирене

 

Начин за приготвяне

Стъпка 1: Обелете и настържете морковите и дайкона. Може да използвате и вече настъргани моркови от магазина. В купа смесете захарта, солта, оризовия оцет и врящата вода. Добавете морковите и репичките, разбъркайте и оставете да се маринова за  1 час.

Стъпка 2: Загрейте тиган на котлона и запържете нарязаните гъби с малко зехтин. Махнете от котлона, добавете соевия сос, ситно нарязаната лимонена трева и настъргания джинджифил. Оставете да изстине в маринатата.

Стъпка 3: Разрежете франзелата на две и я разтворете. Намажете крема сиренето, разпределете отцедените моркови и дайкон, резенчета краставица, мариновани гъби и пресен кориандър. Насладете се без да чакате.


Рецепти, които може да ви интересуват

Новогодишен снакс с нахут
Новогодишен снакс с нахут

Перфектно решение за Новогодишно домашно парти

2 човека 15-30 минути Умерено
Омлет с царевица
Омлет с царевица

Засищаща, хранителна и много вкусна закуска. Класическият омлет е обогатен от естествения сладък вкус на царевицата и зеления пипер, който завършва ястието

2 човека 15-30 минути Лесно
Ризото с елда, тиква и гъби
Ризото с елда, тиква и гъби

Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.

2 човека 15-30 минути Умерено
Салата с червен боб и спанак
Салата с червен боб и спанак

Салата с червен боб и спанак

2 човека 15-30 минути Лесно
Бан ми сандвич с печурки

Бърза и вкусна рецепта! Виетнамският сандвич Бан ми е страхотен за всички капризи!

Може да срещнем и много вегетариански варианти с мариновани зеленчуци, освен класическата рецепта с печено месо. Опитайте вегетарианският вариант с мариновани гъби и споделете впечатленията си с нас!

 

Необходими продукти

1 багета/френски хляб

2 моркова

1 парче дайкон (голяма бяла ряпа) или черна ряпа, или малки тънко нарязани розови репички

1 краставица

250 г нарязани печурки Bonduelle

малки парченца настърган джинджифил

50 мл соев сос (около 3 супени лъжици)

оризов оцет

1 стрък нарязана лимонова трева

няколко стръка кориандър

крема сирене

 

Начин за приготвяне

Стъпка 1: Обелете и настържете морковите и дайкона. Може да използвате и вече настъргани моркови от магазина. В купа смесете захарта, солта, оризовия оцет и врящата вода. Добавете морковите и репичките, разбъркайте и оставете да се маринова за  1 час.

Стъпка 2: Загрейте тиган на котлона и запържете нарязаните гъби с малко зехтин. Махнете от котлона, добавете соевия сос, ситно нарязаната лимонена трева и настъргания джинджифил. Оставете да изстине в маринатата.

Стъпка 3: Разрежете франзелата на две и я разтворете. Намажете крема сиренето, разпределете отцедените моркови и дайкон, резенчета краставица, мариновани гъби и пресен кориандър. Насладете се без да чакате.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.