1 багета/френски хляб
2 моркова
1 парче дайкон (голяма бяла ряпа) или черна ряпа, или малки тънко нарязани розови репички
1 краставица
250 г нарязани печурки Bonduelle
малки парченца настърган джинджифил
50 мл соев сос (около 3 супени лъжици)
оризов оцет
1 стрък нарязана лимонова трева
няколко стръка кориандър
крема сирене
Начин за приготвянеСтъпка 1: Обелете и настържете морковите и дайкона. Може да използвате и вече настъргани моркови от магазина. В купа смесете захарта, солта, оризовия оцет и врящата вода. Добавете морковите и репичките, разбъркайте и оставете да се маринова за 1 час.
Стъпка 2: Загрейте тиган на котлона и запържете нарязаните гъби с малко зехтин. Махнете от котлона, добавете соевия сос, ситно нарязаната лимонена трева и настъргания джинджифил. Оставете да изстине в маринатата.
Стъпка 3: Разрежете франзелата на две и я разтворете. Намажете крема сиренето, разпределете отцедените моркови и дайкон, резенчета краставица, мариновани гъби и пресен кориандър. Насладете се без да чакате.