Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Зелен боб за обяд

Съставки:

  • 700 г Зелен фасул
  • 2 супени лъжици зърнеста горчица
  • 50 мл зехтин
  • ½ чаша счукани орехи или слънчогледово семе
  • сол
  • пипер

Green beans for lunch

Инструкции:

  1. Гответе зелен фасул на пара три минути.
  2. Запечете ядките или слънчогледовото семе в тиган.
  3. Смесете горчицата, 2 супени лъжици вода, зехтина, солта и пипера в голяма купа.
  4. Добавете горещия боб и изсипете ядките или слънчогледовото семе отгоре.

Рецепти, които може да ви интересуват

Бобени банички
Бобени банички

Вегетарианско ястие!

4 човека 30-45 минути Лесно
Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул
Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул

Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие

2 човека 30-45 минути Лесно
Пикантна салата от скариди и царевица с лайм винегрет
Пикантна салата от скариди и царевица с лайм винегрет

Летните дни ни подтикват да ядем повече салати, а морските дарове ни осигуряват протеиновия прием в храната. Пикантната салата със скариди и царевица е предложения за вашия обяд в този горещ период.

2 човека 30-45 минути Умерено
Домати, пълнени с ориз и червен фасул
Домати, пълнени с ориз и червен фасул

Нов прочит на традиционната рецепта

2 човека над 45 минути Умерено
Зелен боб за обяд

Съставки:

  • 700 г Зелен фасул
  • 2 супени лъжици зърнеста горчица
  • 50 мл зехтин
  • ½ чаша счукани орехи или слънчогледово семе
  • сол
  • пипер

Green beans for lunch

Инструкции:

  1. Гответе зелен фасул на пара три минути.
  2. Запечете ядките или слънчогледовото семе в тиган.
  3. Смесете горчицата, 2 супени лъжици вода, зехтина, солта и пипера в голяма купа.
  4. Добавете горещия боб и изсипете ядките или слънчогледовото семе отгоре.
Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.