Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Здравословни рецепти с плодове и зеленчуци

Използвайте зеленчуци, за да хапвате здравословно и вкусно

Що се отнася до вкусовите качества, буквално няма никаква разлика между ястията, сготвени със зеленчуци, и тези, в които основната съставка е месото. Но колкото и елегантно да изглежда едно месно ястие, то винаги ще е бедно на витамини; от друга страна, ако се научите да използвате зеленчуците и плодовете разумно, може да се наслаждавате и на двете: напълно нова ‘формула’ за модерни ястия, които ще включват натуралните съставки, от които имаме нужда, за да водим здравословен живот.

Решения с плодове и зеленчуци

Откажете се от идеята, че плодовете и зеленчуците не са така засищащи като месото. Ако използвате зехтин, ще набавите всички необходими за вас мазнини, като същевременно се придържате към здравословните рецепти. Всъщност, може да използвате оцет (препоръчваме балсамов оцет с марките Reggio Emilia или Modena), за да омекотите ефекта на зехтина.

Същевременно може да добавите морски дарове – задушени или гриловани, което ще направи ястието изключително засищащо; морските дарове съдържат достатъчно хранителни вещества, когато са комбинирани със зеленчуци и със сигурност придават много екзотика на вашите плодови и зеленчукови салати. Такъв тип салати е много подходящо да бъдат консумирани вечер, тъй като много лесно могат да бъдат усвоени от организма.


Рецепти, които може да ви интересуват

Вкусна салата Коулслоу
Вкусна салата Коулслоу

Рецепта за салата Коулслоу за истински ценители.

4 човека 30-45 минути Лесно
Лятна салата с червен боб и печени чушки
Лятна салата с червен боб и печени чушки

Класическо решение с перфектен вкус

4 човека под 15 минути Лесно
Червено цвекло със салата кускус
Червено цвекло със салата кускус

Вкусна салата, която ще освежи вкуса ти и ще повиши енергията ти!

2 човека под 15 минути Лесно
Aki y bacalao
Aki y bacalao

Рецепта за aki y bacalao, ястие от карибската кухня.

3 човека над 45 минути Умерено
Здравословни рецепти с плодове и зеленчуци

Използвайте зеленчуци, за да хапвате здравословно и вкусно

Що се отнася до вкусовите качества, буквално няма никаква разлика между ястията, сготвени със зеленчуци, и тези, в които основната съставка е месото. Но колкото и елегантно да изглежда едно месно ястие, то винаги ще е бедно на витамини; от друга страна, ако се научите да използвате зеленчуците и плодовете разумно, може да се наслаждавате и на двете: напълно нова ‘формула’ за модерни ястия, които ще включват натуралните съставки, от които имаме нужда, за да водим здравословен живот.

Решения с плодове и зеленчуци

Откажете се от идеята, че плодовете и зеленчуците не са така засищащи като месото. Ако използвате зехтин, ще набавите всички необходими за вас мазнини, като същевременно се придържате към здравословните рецепти. Всъщност, може да използвате оцет (препоръчваме балсамов оцет с марките Reggio Emilia или Modena), за да омекотите ефекта на зехтина.

Същевременно може да добавите морски дарове – задушени или гриловани, което ще направи ястието изключително засищащо; морските дарове съдържат достатъчно хранителни вещества, когато са комбинирани със зеленчуци и със сигурност придават много екзотика на вашите плодови и зеленчукови салати. Такъв тип салати е много подходящо да бъдат консумирани вечер, тъй като много лесно могат да бъдат усвоени от организма.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description