Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Здравословни рецепти с плодове и зеленчуци

Използвайте зеленчуци, за да хапвате здравословно и вкусно

Що се отнася до вкусовите качества, буквално няма никаква разлика между ястията, сготвени със зеленчуци, и тези, в които основната съставка е месото. Но колкото и елегантно да изглежда едно месно ястие, то винаги ще е бедно на витамини; от друга страна, ако се научите да използвате зеленчуците и плодовете разумно, може да се наслаждавате и на двете: напълно нова ‘формула’ за модерни ястия, които ще включват натуралните съставки, от които имаме нужда, за да водим здравословен живот.

Решения с плодове и зеленчуци

Откажете се от идеята, че плодовете и зеленчуците не са така засищащи като месото. Ако използвате зехтин, ще набавите всички необходими за вас мазнини, като същевременно се придържате към здравословните рецепти. Всъщност, може да използвате оцет (препоръчваме балсамов оцет с марките Reggio Emilia или Modena), за да омекотите ефекта на зехтина.

Същевременно може да добавите морски дарове – задушени или гриловани, което ще направи ястието изключително засищащо; морските дарове съдържат достатъчно хранителни вещества, когато са комбинирани със зеленчуци и със сигурност придават много екзотика на вашите плодови и зеленчукови салати. Такъв тип салати е много подходящо да бъдат консумирани вечер, тъй като много лесно могат да бъдат усвоени от организма.


Рецепти, които може да ви интересуват

Брауни с цвекло

Брауни с цвекло

Уникална комбинация между шоколад и цвекло с деликатен вкус!

4 човека 30-45 минути Умерено
Баклава

Баклава

Ориенталски десерт, баклавата е усещане за орехи и захар, които се топят в устата.

6 човека над 45 минути Лесно
Киш с броколи и чери домати

Киш с броколи и чери домати

Истински специалитет от френската кухня, идеален за цялото семейство

2 човека над 45 минути Лесно
Печена сьомга с микс от зелен и жълт фасул

Печена сьомга с микс от зелен и жълт фасул

Здравословна и вкусна комбинация от зелен и жълт фасул със сьомга и песто сос! Идеално ястие за лека вечеря.

2 човека 30-45 минути Лесно
Здравословни рецепти с плодове и зеленчуци

Използвайте зеленчуци, за да хапвате здравословно и вкусно

Що се отнася до вкусовите качества, буквално няма никаква разлика между ястията, сготвени със зеленчуци, и тези, в които основната съставка е месото. Но колкото и елегантно да изглежда едно месно ястие, то винаги ще е бедно на витамини; от друга страна, ако се научите да използвате зеленчуците и плодовете разумно, може да се наслаждавате и на двете: напълно нова ‘формула’ за модерни ястия, които ще включват натуралните съставки, от които имаме нужда, за да водим здравословен живот.

Решения с плодове и зеленчуци

Откажете се от идеята, че плодовете и зеленчуците не са така засищащи като месото. Ако използвате зехтин, ще набавите всички необходими за вас мазнини, като същевременно се придържате към здравословните рецепти. Всъщност, може да използвате оцет (препоръчваме балсамов оцет с марките Reggio Emilia или Modena), за да омекотите ефекта на зехтина.

Същевременно може да добавите морски дарове – задушени или гриловани, което ще направи ястието изключително засищащо; морските дарове съдържат достатъчно хранителни вещества, когато са комбинирани със зеленчуци и със сигурност придават много екзотика на вашите плодови и зеленчукови салати. Такъв тип салати е много подходящо да бъдат консумирани вечер, тъй като много лесно могат да бъдат усвоени от организма.