Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Японската кухня: спанак, зелен фасул и лук от страната на изгряващото слънце

 

Японска кухня

Има едно нещо, което кара японската кухня да има такъв специален вкус и да изглежда толкова екзотична...отгатнете какво? Вярвате или не, подправките малко спомагат за това!
Японците, като повечето народи вярващи в Буда, ценят повече храната, която получават от Земята, отколкото животинската. Най-важното нещо е, че те поставят естественото и натуралния вкус над всичко! Натуралният вкус прави японската кухня автентична и ви дава силното усещане, че сте затоплени от лъчите на изгряващото слънце! Никой не може да си представи една нощ в японски ресторант без домати, патладжани, тиквички, зелен боб, спанак, лук, картофи и т.н.

Здравословна храна

Не е случайно съвпадение, че японците са най-дълго живеещата нация на света.Те са много по-малко предразположени към напълняване, отколкото другите народи. Вярвате или не, всичко това се дължи на японската кухня и безкрайната почит на нацията към здравословната храна и любовта им към естествения вкус. Някои японци смятат европейците за бездушни създания ядащи месо и вярват, че месото отнема душите и здравето им.
 
Въпреки това, те не презират народите употребяващи месо и го използват в здравословната си храна - например познатото от японската кухня суши, което чудесно си подхожда с прясно изпечени зеленчуци!

Рецепти, които може да ви интересуват

Гъбена супа с вино
Гъбена супа с вино

Интересен и изключително богат вкус.

4 човека 30-45 минути Трудно
Ориз с червен боб в сос
Ориз с червен боб в сос

Бързо ястие с басмати ориз и червен боб в доматен сос, умерено пикантно!

3 човека 30-45 минути Лесно
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна

Лесна и вкусна пролетна рецепта, еднакво подходяща за офиса и вкъщи.

4 човека 30-45 минути Лесно
Пуешки гърди, пълнени със сос от царевица и магданоз
Пуешки гърди, пълнени със сос от царевица и магданоз

Невероятен вкус и интересен аромат.

4 човека над 45 минути Умерено
Японската кухня: спанак, зелен фасул и лук от страната на изгряващото слънце
 

Японска кухня

Има едно нещо, което кара японската кухня да има такъв специален вкус и да изглежда толкова екзотична...отгатнете какво? Вярвате или не, подправките малко спомагат за това!
Японците, като повечето народи вярващи в Буда, ценят повече храната, която получават от Земята, отколкото животинската. Най-важното нещо е, че те поставят естественото и натуралния вкус над всичко! Натуралният вкус прави японската кухня автентична и ви дава силното усещане, че сте затоплени от лъчите на изгряващото слънце! Никой не може да си представи една нощ в японски ресторант без домати, патладжани, тиквички, зелен боб, спанак, лук, картофи и т.н.

Здравословна храна

Не е случайно съвпадение, че японците са най-дълго живеещата нация на света.Те са много по-малко предразположени към напълняване, отколкото другите народи. Вярвате или не, всичко това се дължи на японската кухня и безкрайната почит на нацията към здравословната храна и любовта им към естествения вкус. Някои японци смятат европейците за бездушни създания ядащи месо и вярват, че месото отнема душите и здравето им.
 
Въпреки това, те не презират народите употребяващи месо и го използват в здравословната си храна - например познатото от японската кухня суши, което чудесно си подхожда с прясно изпечени зеленчуци!
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description