Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Японската кухня: спанак, зелен фасул и лук от страната на изгряващото слънце

 

Японска кухня

Има едно нещо, което кара японската кухня да има такъв специален вкус и да изглежда толкова екзотична...отгатнете какво? Вярвате или не, подправките малко спомагат за това!
Японците, като повечето народи вярващи в Буда, ценят повече храната, която получават от Земята, отколкото животинската. Най-важното нещо е, че те поставят естественото и натуралния вкус над всичко! Натуралният вкус прави японската кухня автентична и ви дава силното усещане, че сте затоплени от лъчите на изгряващото слънце! Никой не може да си представи една нощ в японски ресторант без домати, патладжани, тиквички, зелен боб, спанак, лук, картофи и т.н.

Здравословна храна

Не е случайно съвпадение, че японците са най-дълго живеещата нация на света.Те са много по-малко предразположени към напълняване, отколкото другите народи. Вярвате или не, всичко това се дължи на японската кухня и безкрайната почит на нацията към здравословната храна и любовта им към естествения вкус. Някои японци смятат европейците за бездушни създания ядащи месо и вярват, че месото отнема душите и здравето им.
 
Въпреки това, те не презират народите употребяващи месо и го използват в здравословната си храна - например познатото от японската кухня суши, което чудесно си подхожда с прясно изпечени зеленчуци!

Рецепти, които може да ви интересуват

Смути от царевица
Смути от царевица

Микс за смути с царевица и банан, която е идеална както за сутрешна, така и за следобедна закуска.

2 човека под 15 минути Лесно
Калалаатикко – финска запеканка с риба и картофи
Калалаатикко – финска запеканка с риба и картофи

Калалаатикко е запеканка с риба. Рецептата е от Финландия.

4 човека 30-45 минути Лесно
Том Ям Кунг – тайландска лютиво-кисела супа със скариди и гъби
Том Ям Кунг – тайландска лютиво-кисела супа със скариди и гъби

Том Ям Кунг – най-известната супа в Тайланд е приготвяна на базата на пилешки бульон с гъби, резени и листа лимон и много обичаните от таите скариди.

4 човека над 45 минути Трудно
Печено свинско със салата от царевица, шунка и грах
Печено свинско със салата от царевица, шунка и грах

Сгответе това вкусно ястие и вашите любими хора ще бъдат очаровани от свежите нови идеи.

4 човека над 45 минути Трудно
Японската кухня: спанак, зелен фасул и лук от страната на изгряващото слънце
 

Японска кухня

Има едно нещо, което кара японската кухня да има такъв специален вкус и да изглежда толкова екзотична...отгатнете какво? Вярвате или не, подправките малко спомагат за това!
Японците, като повечето народи вярващи в Буда, ценят повече храната, която получават от Земята, отколкото животинската. Най-важното нещо е, че те поставят естественото и натуралния вкус над всичко! Натуралният вкус прави японската кухня автентична и ви дава силното усещане, че сте затоплени от лъчите на изгряващото слънце! Никой не може да си представи една нощ в японски ресторант без домати, патладжани, тиквички, зелен боб, спанак, лук, картофи и т.н.

Здравословна храна

Не е случайно съвпадение, че японците са най-дълго живеещата нация на света.Те са много по-малко предразположени към напълняване, отколкото другите народи. Вярвате или не, всичко това се дължи на японската кухня и безкрайната почит на нацията към здравословната храна и любовта им към естествения вкус. Някои японци смятат европейците за бездушни създания ядащи месо и вярват, че месото отнема душите и здравето им.
 
Въпреки това, те не презират народите употребяващи месо и го използват в здравословната си храна - например познатото от японската кухня суши, което чудесно си подхожда с прясно изпечени зеленчуци!
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description