Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Японската кухня: спанак, зелен фасул и лук от страната на изгряващото слънце

 

Японска кухня

Има едно нещо, което кара японската кухня да има такъв специален вкус и да изглежда толкова екзотична...отгатнете какво? Вярвате или не, подправките малко спомагат за това!
Японците, като повечето народи вярващи в Буда, ценят повече храната, която получават от Земята, отколкото животинската. Най-важното нещо е, че те поставят естественото и натуралния вкус над всичко! Натуралният вкус прави японската кухня автентична и ви дава силното усещане, че сте затоплени от лъчите на изгряващото слънце! Никой не може да си представи една нощ в японски ресторант без домати, патладжани, тиквички, зелен боб, спанак, лук, картофи и т.н.

Здравословна храна

Не е случайно съвпадение, че японците са най-дълго живеещата нация на света.Те са много по-малко предразположени към напълняване, отколкото другите народи. Вярвате или не, всичко това се дължи на японската кухня и безкрайната почит на нацията към здравословната храна и любовта им към естествения вкус. Някои японци смятат европейците за бездушни създания ядащи месо и вярват, че месото отнема душите и здравето им.
 
Въпреки това, те не презират народите употребяващи месо и го използват в здравословната си храна - например познатото от японската кухня суши, което чудесно си подхожда с прясно изпечени зеленчуци!

Рецепти, които може да ви интересуват

Тортиля с риба тон
Тортиля с риба тон

Перфектният избор за лека вечеря

4 човека под 15 минути Лесно
Яхния с гъби, картофи и къри
Яхния с гъби, картофи и къри

Яхния, която си заслужава да опитате и наситен вкус на гъби, който ще ви накара да си оближете пръстите!

4 човека над 45 минути Умерено
Кремообразно ризото с гъби
Кремообразно ризото с гъби

Кремообразно ризото, което ще ви разтопи от наслада!

3 човека 30-45 минути Умерено
Салата с пиле, царевица и червен боб
Салата с пиле, царевица и червен боб

Вкусна лятна салата

2 човека 30-45 минути Лесно
Японската кухня: спанак, зелен фасул и лук от страната на изгряващото слънце
 

Японска кухня

Има едно нещо, което кара японската кухня да има такъв специален вкус и да изглежда толкова екзотична...отгатнете какво? Вярвате или не, подправките малко спомагат за това!
Японците, като повечето народи вярващи в Буда, ценят повече храната, която получават от Земята, отколкото животинската. Най-важното нещо е, че те поставят естественото и натуралния вкус над всичко! Натуралният вкус прави японската кухня автентична и ви дава силното усещане, че сте затоплени от лъчите на изгряващото слънце! Никой не може да си представи една нощ в японски ресторант без домати, патладжани, тиквички, зелен боб, спанак, лук, картофи и т.н.

Здравословна храна

Не е случайно съвпадение, че японците са най-дълго живеещата нация на света.Те са много по-малко предразположени към напълняване, отколкото другите народи. Вярвате или не, всичко това се дължи на японската кухня и безкрайната почит на нацията към здравословната храна и любовта им към естествения вкус. Някои японци смятат европейците за бездушни създания ядащи месо и вярват, че месото отнема душите и здравето им.
 
Въпреки това, те не презират народите употребяващи месо и го използват в здравословната си храна - например познатото от японската кухня суши, което чудесно си подхожда с прясно изпечени зеленчуци!