Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.


Рецепти, които може да ви интересуват

Сьомга с уасаби — японски хрян

Сьомга с уасаби — японски хрян

Рецепта за сьомга с японски хрян „Wasabi”.

4 човека над 45 минути Умерено
Ориз за суши

Ориз за суши

Рецепта за ориз за суши – основата на сушито.

4 човека над 45 минути Умерено
Спанак с гъби на фурна

Спанак с гъби на фурна

Спанак - суперхрана в изкусителна комбинация с нискокалоричните гъби на фурна!

3 човека 30-45 минути Умерено
Царевична супа

Царевична супа

Рецепта за царевична супа.

4 човека 30-45 минути Лесно
Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.