Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.


Рецепти, които може да ви интересуват

Мъфини с броколи и чоризо

Мъфини с броколи и чоризо

Вкусни мъфини за всякакви поводи

2 човека 30-45 минути Трудно
Аджапсандали с патладжани

Аджапсандали с патладжани

Аджапсандали е популярно пролетно вегетарианско ястие, приготвяно от всяко грузинско семейство.

6 човека над 45 минути Лесно
Fu Yung - китайски омлет с пиле, кълнове, гъби и целина

Fu Yung - китайски омлет с пиле, кълнове, гъби и целина

Омлет Fu Yung – за неговото приготвяне се използва само белтъка от кокоши яйца, за да бъде вкусът по-деликатен, а ястието да се топи в устата.

4 човека 15-30 минути Лесно
Херинга в олио

Херинга в олио

Рецепта за херинга в олио – най-известеното полско предястие.

5 човека над 45 минути Лесно
Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.