Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.


Рецепти, които може да ви интересуват

Емпанадас – аржентински пелмени с месо или по желание с царевица и спанак

Емпанадас – аржентински пелмени с месо или по желание с царевица и спанак

Емпанадас – големи аржентински пелмени с телешко пържени в мас.

8 човека над 45 минути Умерено
Омлет с чоризо и зеленчуци

Омлет с чоризо и зеленчуци

Мексикански вариант на традиционния омлет!

4 човека 15-30 минути Лесно
Зелен фасул с копър

Зелен фасул с копър

Топъл зелен фасул с чесън и много копър! Лесен за приготвяне и за наслаждаване.

2 човека 15-30 минути Лесно
Свинско месо в сладко-кисел сос

Свинско месо в сладко-кисел сос

Свинско месо в сладко-кисел сос, това е израз на свързване на силите ин и ян в кулинарното изкуство – китайския баланс на противоположностите.

4 човека над 45 минути Умерено
Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.