Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.


Рецепти, които може да ви интересуват

Мексиканска тортиля със сос от кисело мляко
Мексиканска тортиля със сос от кисело мляко

15 минути и снакът е готов!

2 човека 15-30 минути Лесно
Мексиканска салата с кус-кус
Мексиканска салата с кус-кус

Хранително и вкусно ястие

2 човека 15-30 минути Лесно
Пилешко в карибска марината „Jerk“
Пилешко в карибска марината „Jerk“

Рецепта за пилешко в марината jerk, ястие от карибската кухня.

8 човека над 45 минути Лесно
Салата асорти с млечен дресинг
Салата асорти с млечен дресинг

Салата с моркови, целина и царевица и малко лек млечен дресинг

2 човека 30-45 минути Лесно
Вкусната храна винаги е модерна! Тенденции за 2015

Комбинирайте обикновените зеленчуци и екзотичните видове. Например, френският микс quatre epices (четири подправки) идеално допълва ястия със зелени зеленчуци, приготвени във фурната. Можете да си направите този микс вкъщи: вземете 8 части смлян бял пипер, 2 части смлян карамфил, 1 част смляно индийско орехче и 1 част сушен джинджифил.

Delicious food is always trendy! Trends of 2015

Обикновените замразени зеленчуци могат да се използват по много различни начини. Например, опитайте да не ги използвате само сварени за супи и задушени ястия, но и като кайма. Пайът “Quiche lorraine” ще има страхотен вкус със зелен боб, шунка, сметана и сирене, точно като щруделът с фета сирене, копър и накълцан спанак. И не забравяйте да размразите зеленчуците напълно, за да се отървете от излишните течности.

Quiche lorraine

Готвенето вкъщи на ястия като в ресторант не е трудно. Просто се уверете, че използвате качествени стоки и следвате рецептата.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.