Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Списък със съвети за паста с доматен сос и гъби

Всеки може да се научи да прави просто 20-минутно ястие, като паста с доматен сос и гъби. Колко специално е вашето? Можете ли да превърнете една от най-простите рецепти на света в нещо вкусно?

  • Използвайте съставки с екстра качество: не взимайте най-евтината паста на рафта! Купете си добра паста или ако сте опитен готвач, си направете ваша собствена!
  • Използвайте пресни подправки: направете всичко възможно да намерите пресен магданоз, босилек, дафинов лист, майорана и риган; сушените листа не са толкова вкусни, колкото са пресните!
  • Въпреки че не е задължително, ще ви хареса настърган пармезан или пекорино романо, добавено към вашата паста. Сухото вино също може да е добро допълнение към вашето ястие. Тези съставки може да изглеждат скъпи в началото, но няма да и се наложи да използвате никое от тях в големи количества.  
  • Използвайте качествена мазнина, за да пържите всичко, което трябва да се пържи! Намерете здравословен вариант на олиото, богат на добър холестерол и разумно висока температура на горене.  
  • Не се колебайте да използвате сос от стриди, въпреки че той не е обичайна съставка за това ястие. Той внася правилната текстура във вашата паста!
  • Добавете зеленчуков или пилешки бульон вместо вода за гарантирано вкусен резултат.
  • Не режете скилидките чесън: просто ги сложете в тигана както са си, за да могат да отделят точното количество вкус и аромат!

Ако сте внимателни с всяка съставка и проявите поне малко въображение, ще можете да постигнете изключителни резултати.


Рецепти, които може да ви интересуват

Скариди в чеснов сос

Скариди в чеснов сос

Рецепта за скариди в чеснов сос, ястие от виетнамската кухня.

8 човека 30-45 минути Умерено
Френска чеснова франзела

Френска чеснова франзела

Рецепта за чеснова франзела - символът на френската кухня!

4 човека 30-45 минути Лесно
Шишчета с гъби и наденица

Шишчета с гъби и наденица

Идеална рецепта за летен пикник сред природата.

3 човека 30-45 минути Умерено
Хрупкав шаран със зеленчуков бульон върху царевична питка

Хрупкав шаран със зеленчуков бульон върху царевична питка

Прочетете как да готвите шаран по различен начин и изненадайте вас и семейството ви.

4 човека 30-45 минути Трудно
Списък със съвети за паста с доматен сос и гъби

Всеки може да се научи да прави просто 20-минутно ястие, като паста с доматен сос и гъби. Колко специално е вашето? Можете ли да превърнете една от най-простите рецепти на света в нещо вкусно?

  • Използвайте съставки с екстра качество: не взимайте най-евтината паста на рафта! Купете си добра паста или ако сте опитен готвач, си направете ваша собствена!
  • Използвайте пресни подправки: направете всичко възможно да намерите пресен магданоз, босилек, дафинов лист, майорана и риган; сушените листа не са толкова вкусни, колкото са пресните!
  • Въпреки че не е задължително, ще ви хареса настърган пармезан или пекорино романо, добавено към вашата паста. Сухото вино също може да е добро допълнение към вашето ястие. Тези съставки може да изглеждат скъпи в началото, но няма да и се наложи да използвате никое от тях в големи количества.  
  • Използвайте качествена мазнина, за да пържите всичко, което трябва да се пържи! Намерете здравословен вариант на олиото, богат на добър холестерол и разумно висока температура на горене.  
  • Не се колебайте да използвате сос от стриди, въпреки че той не е обичайна съставка за това ястие. Той внася правилната текстура във вашата паста!
  • Добавете зеленчуков или пилешки бульон вместо вода за гарантирано вкусен резултат.
  • Не режете скилидките чесън: просто ги сложете в тигана както са си, за да могат да отделят точното количество вкус и аромат!

Ако сте внимателни с всяка съставка и проявите поне малко въображение, ще можете да постигнете изключителни резултати.