Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Списък със съвети за паста с доматен сос и гъби

Всеки може да се научи да прави просто 20-минутно ястие, като паста с доматен сос и гъби. Колко специално е вашето? Можете ли да превърнете една от най-простите рецепти на света в нещо вкусно?

  • Използвайте съставки с екстра качество: не взимайте най-евтината паста на рафта! Купете си добра паста или ако сте опитен готвач, си направете ваша собствена!
  • Използвайте пресни подправки: направете всичко възможно да намерите пресен магданоз, босилек, дафинов лист, майорана и риган; сушените листа не са толкова вкусни, колкото са пресните!
  • Въпреки че не е задължително, ще ви хареса настърган пармезан или пекорино романо, добавено към вашата паста. Сухото вино също може да е добро допълнение към вашето ястие. Тези съставки може да изглеждат скъпи в началото, но няма да и се наложи да използвате никое от тях в големи количества.  
  • Използвайте качествена мазнина, за да пържите всичко, което трябва да се пържи! Намерете здравословен вариант на олиото, богат на добър холестерол и разумно висока температура на горене.  
  • Не се колебайте да използвате сос от стриди, въпреки че той не е обичайна съставка за това ястие. Той внася правилната текстура във вашата паста!
  • Добавете зеленчуков или пилешки бульон вместо вода за гарантирано вкусен резултат.
  • Не режете скилидките чесън: просто ги сложете в тигана както са си, за да могат да отделят точното количество вкус и аромат!

Ако сте внимателни с всяка съставка и проявите поне малко въображение, ще можете да постигнете изключителни резултати.


Рецепти, които може да ви интересуват

Aлфахорес - aржентински бисквити с тофу

Aлфахорес - aржентински бисквити с тофу

В много латиноамерикански страни и Испания може да видите бисквитите Алфахорес, но във всяка страна, а даже и регион, рецептите са напълно различни.

20 човека над 45 минути Умерено
Зеленчуков дует с прошуто

Зеленчуков дует с прошуто

Бърза и вкусна рецепта за предястие с прошуто.

4 човека 15-30 минути Лесно
Мексикански микс с гъби

Мексикански микс с гъби

Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!

2 човека под 15 минути Лесно
Имамбаялдъ - турска кухня

Имамбаялдъ - турска кухня

Имамбаялдъ е традиционно ястие от турската кухня, което е свързано с много легенди. Една от тях разказва, че мохамеданският духовник Имам припаднал от възхищение когато за пръв път опитал това ястие.

4 човека над 45 минути Умерено
Списък със съвети за паста с доматен сос и гъби

Всеки може да се научи да прави просто 20-минутно ястие, като паста с доматен сос и гъби. Колко специално е вашето? Можете ли да превърнете една от най-простите рецепти на света в нещо вкусно?

  • Използвайте съставки с екстра качество: не взимайте най-евтината паста на рафта! Купете си добра паста или ако сте опитен готвач, си направете ваша собствена!
  • Използвайте пресни подправки: направете всичко възможно да намерите пресен магданоз, босилек, дафинов лист, майорана и риган; сушените листа не са толкова вкусни, колкото са пресните!
  • Въпреки че не е задължително, ще ви хареса настърган пармезан или пекорино романо, добавено към вашата паста. Сухото вино също може да е добро допълнение към вашето ястие. Тези съставки може да изглеждат скъпи в началото, но няма да и се наложи да използвате никое от тях в големи количества.  
  • Използвайте качествена мазнина, за да пържите всичко, което трябва да се пържи! Намерете здравословен вариант на олиото, богат на добър холестерол и разумно висока температура на горене.  
  • Не се колебайте да използвате сос от стриди, въпреки че той не е обичайна съставка за това ястие. Той внася правилната текстура във вашата паста!
  • Добавете зеленчуков или пилешки бульон вместо вода за гарантирано вкусен резултат.
  • Не режете скилидките чесън: просто ги сложете в тигана както са си, за да могат да отделят точното количество вкус и аромат!

Ако сте внимателни с всяка съставка и проявите поне малко въображение, ще можете да постигнете изключителни резултати.