Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Списък със съвети за паста с доматен сос и гъби

Всеки може да се научи да прави просто 20-минутно ястие, като паста с доматен сос и гъби. Колко специално е вашето? Можете ли да превърнете една от най-простите рецепти на света в нещо вкусно?

  • Използвайте съставки с екстра качество: не взимайте най-евтината паста на рафта! Купете си добра паста или ако сте опитен готвач, си направете ваша собствена!
  • Използвайте пресни подправки: направете всичко възможно да намерите пресен магданоз, босилек, дафинов лист, майорана и риган; сушените листа не са толкова вкусни, колкото са пресните!
  • Въпреки че не е задължително, ще ви хареса настърган пармезан или пекорино романо, добавено към вашата паста. Сухото вино също може да е добро допълнение към вашето ястие. Тези съставки може да изглеждат скъпи в началото, но няма да и се наложи да използвате никое от тях в големи количества.  
  • Използвайте качествена мазнина, за да пържите всичко, което трябва да се пържи! Намерете здравословен вариант на олиото, богат на добър холестерол и разумно висока температура на горене.  
  • Не се колебайте да използвате сос от стриди, въпреки че той не е обичайна съставка за това ястие. Той внася правилната текстура във вашата паста!
  • Добавете зеленчуков или пилешки бульон вместо вода за гарантирано вкусен резултат.
  • Не режете скилидките чесън: просто ги сложете в тигана както са си, за да могат да отделят точното количество вкус и аромат!

Ако сте внимателни с всяка съставка и проявите поне малко въображение, ще можете да постигнете изключителни резултати.


Рецепти, които може да ви интересуват

Салата „Мексикана“
Салата „Мексикана“

Екзотична салата за всеки вкус.

4 човека под 15 минути Лесно
Баклава
Баклава

Ориенталски десерт, баклавата е усещане за орехи и захар, които се топят в устата.

6 човека над 45 минути Лесно
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна

Лесна и вкусна пролетна рецепта, еднакво подходяща за офиса и вкъщи.

4 човека 30-45 минути Лесно
Tiramisu - италиански десерт с маскарпоне
Tiramisu - италиански десерт с маскарпоне

Рецепта за Тирамису – този десерт е идеален за втора закуска. Класически се сервира силно замразен с кафе еспресо.

4 човека над 45 минути Лесно
Списък със съвети за паста с доматен сос и гъби

Всеки може да се научи да прави просто 20-минутно ястие, като паста с доматен сос и гъби. Колко специално е вашето? Можете ли да превърнете една от най-простите рецепти на света в нещо вкусно?

  • Използвайте съставки с екстра качество: не взимайте най-евтината паста на рафта! Купете си добра паста или ако сте опитен готвач, си направете ваша собствена!
  • Използвайте пресни подправки: направете всичко възможно да намерите пресен магданоз, босилек, дафинов лист, майорана и риган; сушените листа не са толкова вкусни, колкото са пресните!
  • Въпреки че не е задължително, ще ви хареса настърган пармезан или пекорино романо, добавено към вашата паста. Сухото вино също може да е добро допълнение към вашето ястие. Тези съставки може да изглеждат скъпи в началото, но няма да и се наложи да използвате никое от тях в големи количества.  
  • Използвайте качествена мазнина, за да пържите всичко, което трябва да се пържи! Намерете здравословен вариант на олиото, богат на добър холестерол и разумно висока температура на горене.  
  • Не се колебайте да използвате сос от стриди, въпреки че той не е обичайна съставка за това ястие. Той внася правилната текстура във вашата паста!
  • Добавете зеленчуков или пилешки бульон вместо вода за гарантирано вкусен резултат.
  • Не режете скилидките чесън: просто ги сложете в тигана както са си, за да могат да отделят точното количество вкус и аромат!

Ако сте внимателни с всяка съставка и проявите поне малко въображение, ще можете да постигнете изключителни резултати.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.