Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Рецепти за пица и Bonduelle: три решения

По принцип рецептите за пица се гледат с недоверие от хората, които се интересуват от диета или хора, които просто се хранят здравословно.  Това обаче до известна степен е предубеждение: пицата може да се приготви така, че да бъде едновременно вкусна и здравословна. Използването на зеленчуци Bonduelle е задължително, ако се грижите за своето благосъстояние в дългосрочен план и нещата не се променят в случая с пицата.

Решенията ви са почти безкрайни, но ние сме ви подготвили три опции като за начало:

  1. Пица с нарязани на филийки гъби и картофи: картофи, нарязани на супер тънки филийки, варени 3 минути, фино смлени орехи, зехтин, гъби, нарязани на филийки, моцарела, 1 с.л. масло от трюфели.
  2. Пица с домати и сладка царевица: чесън, кедрови ядки, зехтин, пресни листа от риган, настъргана кора от лимон, сладка царевица на зърна , фета сирене, домати на филийки, пресен босилек и пресен копър.
  3. Пица с червен боб: зехтин, настъргано сирене (чедар и моцарела), доматен сос, боб, един малък лайм, щипка смлян кимион, щипка сол, червена люта чушка, малка глава червен лук и пресни листа от кориандър.

Във всички гореизброени случай най-лесният начин да включите зеленчуците е да обърнете внимание на тяхната текстура. В някои случаи (например сладка царевица на зърна) може да искате първо да ги сварите, за да достигнат определена мекота и влажност. Варенето не е необходимо, ако използвате само консервирани зеленчуци. Един последен трик: използвайте толкова подправки, колкото желаете.  Освен че добавят вкус към храната, те помагат на храносмилането и ви помагат по-бързо да изгаряте мазнините.


Рецепти, които може да ви интересуват

Зеленчукова салата с картофи, грах и царевица

Зеленчукова салата с картофи, грах и царевица

Зеленчуковата салата е известна и обичана от всички поляци.

6 човека над 45 минути Лесно
Пилешко къри по Индийски

Пилешко къри по Индийски

Рецепта за пилешко в сос къри.

4 човека над 45 минути Лесно
Дип от тахин - арабски сусамен сос

Дип от тахин - арабски сусамен сос

Рецепта за дип от тахин – паста от сусамени семена с чесън и лимонов сок.

4 човека под 15 минути Лесно
Рулца от патладжан с микс от зеленчуци

Рулца от патладжан с микс от зеленчуци

Вкусна и ароматна рецепта за специални поводи

2 човека 30-45 минути Трудно
Рецепти за пица и Bonduelle: три решения

По принцип рецептите за пица се гледат с недоверие от хората, които се интересуват от диета или хора, които просто се хранят здравословно.  Това обаче до известна степен е предубеждение: пицата може да се приготви така, че да бъде едновременно вкусна и здравословна. Използването на зеленчуци Bonduelle е задължително, ако се грижите за своето благосъстояние в дългосрочен план и нещата не се променят в случая с пицата.

Решенията ви са почти безкрайни, но ние сме ви подготвили три опции като за начало:

  1. Пица с нарязани на филийки гъби и картофи: картофи, нарязани на супер тънки филийки, варени 3 минути, фино смлени орехи, зехтин, гъби, нарязани на филийки, моцарела, 1 с.л. масло от трюфели.
  2. Пица с домати и сладка царевица: чесън, кедрови ядки, зехтин, пресни листа от риган, настъргана кора от лимон, сладка царевица на зърна , фета сирене, домати на филийки, пресен босилек и пресен копър.
  3. Пица с червен боб: зехтин, настъргано сирене (чедар и моцарела), доматен сос, боб, един малък лайм, щипка смлян кимион, щипка сол, червена люта чушка, малка глава червен лук и пресни листа от кориандър.

Във всички гореизброени случай най-лесният начин да включите зеленчуците е да обърнете внимание на тяхната текстура. В някои случаи (например сладка царевица на зърна) може да искате първо да ги сварите, за да достигнат определена мекота и влажност. Варенето не е необходимо, ако използвате само консервирани зеленчуци. Един последен трик: използвайте толкова подправки, колкото желаете.  Освен че добавят вкус към храната, те помагат на храносмилането и ви помагат по-бързо да изгаряте мазнините.