Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Рецепти за пица и Bonduelle: три решения

По принцип рецептите за пица се гледат с недоверие от хората, които се интересуват от диета или хора, които просто се хранят здравословно.  Това обаче до известна степен е предубеждение: пицата може да се приготви така, че да бъде едновременно вкусна и здравословна. Използването на зеленчуци Bonduelle е задължително, ако се грижите за своето благосъстояние в дългосрочен план и нещата не се променят в случая с пицата.

Решенията ви са почти безкрайни, но ние сме ви подготвили три опции като за начало:

  1. Пица с нарязани на филийки гъби и картофи: картофи, нарязани на супер тънки филийки, варени 3 минути, фино смлени орехи, зехтин, гъби, нарязани на филийки, моцарела, 1 с.л. масло от трюфели.
  2. Пица с домати и сладка царевица: чесън, кедрови ядки, зехтин, пресни листа от риган, настъргана кора от лимон, сладка царевица на зърна , фета сирене, домати на филийки, пресен босилек и пресен копър.
  3. Пица с червен боб: зехтин, настъргано сирене (чедар и моцарела), доматен сос, боб, един малък лайм, щипка смлян кимион, щипка сол, червена люта чушка, малка глава червен лук и пресни листа от кориандър.

Във всички гореизброени случай най-лесният начин да включите зеленчуците е да обърнете внимание на тяхната текстура. В някои случаи (например сладка царевица на зърна) може да искате първо да ги сварите, за да достигнат определена мекота и влажност. Варенето не е необходимо, ако използвате само консервирани зеленчуци. Един последен трик: използвайте толкова подправки, колкото желаете.  Освен че добавят вкус към храната, те помагат на храносмилането и ви помагат по-бързо да изгаряте мазнините.


Рецепти, които може да ви интересуват

Лазаня – италианска запеканка с месо и зеленчуци

Лазаня – италианска запеканка с месо и зеленчуци

Рецептата за лазаня – едно от най-известните италиански ястия.

4 човека над 45 минути Трудно
Fu Yung - китайски омлет с пиле, кълнове, гъби и целина

Fu Yung - китайски омлет с пиле, кълнове, гъби и целина

Омлет Fu Yung – за неговото приготвяне се използва само белтъка от кокоши яйца, за да бъде вкусът по-деликатен, а ястието да се топи в устата.

4 човека 15-30 минути Лесно
Симфония от Фасул и риба тон

Симфония от Фасул и риба тон

Вкусна и лесна салата, характерна с перфектната комбинация между фасул и риба тон.

4 човека 15-30 минути Лесно
Пуешки гърди, пълнени със сос от царевица и магданоз

Пуешки гърди, пълнени със сос от царевица и магданоз

Невероятен вкус и интересен аромат.

4 човека над 45 минути Умерено
Рецепти за пица и Bonduelle: три решения

По принцип рецептите за пица се гледат с недоверие от хората, които се интересуват от диета или хора, които просто се хранят здравословно.  Това обаче до известна степен е предубеждение: пицата може да се приготви така, че да бъде едновременно вкусна и здравословна. Използването на зеленчуци Bonduelle е задължително, ако се грижите за своето благосъстояние в дългосрочен план и нещата не се променят в случая с пицата.

Решенията ви са почти безкрайни, но ние сме ви подготвили три опции като за начало:

  1. Пица с нарязани на филийки гъби и картофи: картофи, нарязани на супер тънки филийки, варени 3 минути, фино смлени орехи, зехтин, гъби, нарязани на филийки, моцарела, 1 с.л. масло от трюфели.
  2. Пица с домати и сладка царевица: чесън, кедрови ядки, зехтин, пресни листа от риган, настъргана кора от лимон, сладка царевица на зърна , фета сирене, домати на филийки, пресен босилек и пресен копър.
  3. Пица с червен боб: зехтин, настъргано сирене (чедар и моцарела), доматен сос, боб, един малък лайм, щипка смлян кимион, щипка сол, червена люта чушка, малка глава червен лук и пресни листа от кориандър.

Във всички гореизброени случай най-лесният начин да включите зеленчуците е да обърнете внимание на тяхната текстура. В някои случаи (например сладка царевица на зърна) може да искате първо да ги сварите, за да достигнат определена мекота и влажност. Варенето не е необходимо, ако използвате само консервирани зеленчуци. Един последен трик: използвайте толкова подправки, колкото желаете.  Освен че добавят вкус към храната, те помагат на храносмилането и ви помагат по-бързо да изгаряте мазнините.