Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Разнообразието от рецепти с бейби царевица

 

Неща, които трябва да знаете за бейби царевицата

Повечето от рецептите с бейби царевица се фокусират върху идеята, че това е зеленчук, въпреки характерните си качества. Разликата между качество и вкус (която е доста забележителна, когато се сравняват бейби царевица и нормалната царевица) е нещо, от което трябва да се започне, когато да решите какво искате да сготвите. Най-доброто решение е бейби царевицата да се разгледа като нещо средно между зеленчук и месо.
Разбира се, една такава стратегия не се основава на вкус и е по-скоро съсредоточена върху идеята, че времето за приготвяне и стилът трябва да бъдат коригирани, за да получите най-добрия възможен вкус на бейби царевицата.
 

... И рецепти, които трябва да се опитате

По-долу ще намерите две различни решения, които ще обогатят вечерята тази есен във вашата кухня, чрез изобретателност и творчество

  • Вземете две кутии с бейби царевица на Bonduelle и една с моркови. Нарежете всичко на парчета около 2 см ширина. Пригответе лек бял сос (200 г) с брашно, мляко, пипер и лимон, за да се получи сладък и леко остър вкус. Добавете соса върху сместа и поръсете магданоз.
  • Разбъркайте брашно (2 части), царевично брашно (1 част) и кимион, докато получите хомогенна смес. Отворете консерва с бейби царевица на Bonduelle и я оставете да изсъхне малко. Вземете тиган и го загрейте с малко масло или олио и сгответе бейби царевицата, след като сте я мариновали в сместа. Сервирайте с пресен пипер и крехко месо.

Рецепти, които може да ви интересуват

Херинга в олио
Херинга в олио

Рецепта за херинга в олио – най-известеното полско предястие.

5 човека над 45 минути Лесно
Спагети по сицилиански - италиански макарони с риба тон
Спагети по сицилиански - италиански макарони с риба тон

Рецепта за спагети по сицилиански – специфично ястие от италианската кухня.

4 човека 30-45 минути Лесно
Aлфахорес - aржентински бисквити с тофу
Aлфахорес - aржентински бисквити с тофу

В много латиноамерикански страни и Испания може да видите бисквитите Алфахорес, но във всяка страна, а даже и регион, рецептите са напълно различни.

20 човека над 45 минути Умерено
Ориз за суши
Ориз за суши

Рецепта за ориз за суши – основата на сушито.

4 човека над 45 минути Умерено
Разнообразието от рецепти с бейби царевица
 

Неща, които трябва да знаете за бейби царевицата

Повечето от рецептите с бейби царевица се фокусират върху идеята, че това е зеленчук, въпреки характерните си качества. Разликата между качество и вкус (която е доста забележителна, когато се сравняват бейби царевица и нормалната царевица) е нещо, от което трябва да се започне, когато да решите какво искате да сготвите. Най-доброто решение е бейби царевицата да се разгледа като нещо средно между зеленчук и месо.
Разбира се, една такава стратегия не се основава на вкус и е по-скоро съсредоточена върху идеята, че времето за приготвяне и стилът трябва да бъдат коригирани, за да получите най-добрия възможен вкус на бейби царевицата.
 

... И рецепти, които трябва да се опитате

По-долу ще намерите две различни решения, които ще обогатят вечерята тази есен във вашата кухня, чрез изобретателност и творчество

  • Вземете две кутии с бейби царевица на Bonduelle и една с моркови. Нарежете всичко на парчета около 2 см ширина. Пригответе лек бял сос (200 г) с брашно, мляко, пипер и лимон, за да се получи сладък и леко остър вкус. Добавете соса върху сместа и поръсете магданоз.
  • Разбъркайте брашно (2 части), царевично брашно (1 част) и кимион, докато получите хомогенна смес. Отворете консерва с бейби царевица на Bonduelle и я оставете да изсъхне малко. Вземете тиган и го загрейте с малко масло или олио и сгответе бейби царевицата, след като сте я мариновали в сместа. Сервирайте с пресен пипер и крехко месо.