Неща, които трябва да знаете за бейби царевицата
Повечето от рецептите с бейби царевица се фокусират върху идеята, че това е зеленчук, въпреки характерните си качества. Разликата между качество и вкус (която е доста забележителна, когато се сравняват бейби царевица и нормалната царевица) е нещо, от което трябва да се започне, когато да решите какво искате да сготвите. Най-доброто решение е бейби царевицата да се разгледа като нещо средно между зеленчук и месо.
Разбира се, една такава стратегия не се основава на вкус и е по-скоро съсредоточена върху идеята, че времето за приготвяне и стилът трябва да бъдат коригирани, за да получите най-добрия възможен вкус на бейби царевицата.
... И рецепти, които трябва да се опитате
По-долу ще намерите две различни решения, които ще обогатят вечерята тази есен във вашата кухня, чрез изобретателност и творчество
- Вземете две кутии с бейби царевица на Bonduelle и една с моркови. Нарежете всичко на парчета около 2 см ширина. Пригответе лек бял сос (200 г) с брашно, мляко, пипер и лимон, за да се получи сладък и леко остър вкус. Добавете соса върху сместа и поръсете магданоз.
- Разбъркайте брашно (2 части), царевично брашно (1 част) и кимион, докато получите хомогенна смес. Отворете консерва с бейби царевица на Bonduelle и я оставете да изсъхне малко. Вземете тиган и го загрейте с малко масло или олио и сгответе бейби царевицата, след като сте я мариновали в сместа. Сервирайте с пресен пипер и крехко месо.