![](https://d3d173w0vohr0k.cloudfront.net/bg-bg/articles/94b8d79a10ea526ad8e4f100064031ba/9eb60bc8bf2b004e4db7d1cc0d5f1d8c.png)
Не забравяйте за красотата, тъй като тя е важен компонент на качественото ястие. На какво да обърнете внимание? Комбинирайте цветовете и размерите на съставките внимателно! Опитайте се да предотвратите сливането им една с друга. Ако искате да сготвите задушено месо, не смесвайте малки цветни съставки, като консервирана царевица или „Мексикански микс”, със сос. Първо сложете основното си ястие на чиния и го украсете отгоре с цветен зеленчуков микс. Нека гостите ви сами си го смесят и се насладят на красотата на яркото ястие в началото! Добавете червен боб или царевица към зелени зеленчуци. Така ястието ще се превърне във весело и красиво творение!