Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Как да удвоите количеството зеленчуци във вашата вечеря?

 

1. Първо яжте салата

Започнете вашата вечеря със салата преди да сервирате основното ястие – това ще ви накара да ядете по-здравословно и ще запълни стомаха ви със хранителна салата, което оставя по-малко място за храните с по-високо калорийно съдържание.

2. Смесете зеленчуците с основното ястие

Ако приготвяте една от рецептите за паста със зеленчуци, добавете малко нарязано броколи или стрит пипер към вашите макарони със сирене. Или пък смесете карфиол към картофеното ви пюре – ще стане много по-вкусно.

3.Печете зеленчуците
Ако не харесвате задушени бобови растения, опитайте да ги изпечете в зехтин и се добавете изцеден лимонов сок и балсамов оцет и една супена лъжица нискомаслено сирене. Използвайте всички здравословни храни, които можете да намерите в хладилника (например пащърнак, моркови, лук и др.). Поръсете със зехтин, сол и черен пипер и някои билки. Печете около 30 минути, докато станат по-меки.

Резултатът е невероятно сладка вечеря, която е много трайна, така че можете да направите големи партиди и те да ви служат през цялата седмица. Консумирате допълнително зеленчуци за вечеря и при това сте спестили своето време за приготвяне наполовина!

А защо не вкусен десерт с плодове? Разбъркайте малки парченца плодове и мюсли в кисело мляко и това ще ви служи като питателен десерт. С толкова много вкусни вегетариански рецепти, е наистина лесно да се приготвят здравословни ястия за вечеря.


Рецепти, които може да ви интересуват

Тайландски скариди с ориз
Тайландски скариди с ориз

Опитайте нашата пикантна рецепта за скариди със Зеленчуков микс по тайландски с ориз и ще се докоснете до

2 човека 15-30 минути Лесно
Пилешко в карибска марината „Jerk“
Пилешко в карибска марината „Jerk“

Рецепта за пилешко в марината jerk, ястие от карибската кухня.

8 човека над 45 минути Лесно
Вкусна салата с гъби „A la Chef”
Вкусна салата с гъби „A la Chef”

Салатата е царят на лятото! Рецепта за изискан вкус и романтични летни вечери!

3 човека 30-45 минути Умерено
Салата с картофи, бекон и грах
Салата с картофи, бекон и грах

Вкусна и лесна салата за лека вечеря

4 човека 15-30 минути Лесно
Как да удвоите количеството зеленчуци във вашата вечеря?
 

1. Първо яжте салата

Започнете вашата вечеря със салата преди да сервирате основното ястие – това ще ви накара да ядете по-здравословно и ще запълни стомаха ви със хранителна салата, което оставя по-малко място за храните с по-високо калорийно съдържание.

2. Смесете зеленчуците с основното ястие

Ако приготвяте една от рецептите за паста със зеленчуци, добавете малко нарязано броколи или стрит пипер към вашите макарони със сирене. Или пък смесете карфиол към картофеното ви пюре – ще стане много по-вкусно.

3.Печете зеленчуците
Ако не харесвате задушени бобови растения, опитайте да ги изпечете в зехтин и се добавете изцеден лимонов сок и балсамов оцет и една супена лъжица нискомаслено сирене. Използвайте всички здравословни храни, които можете да намерите в хладилника (например пащърнак, моркови, лук и др.). Поръсете със зехтин, сол и черен пипер и някои билки. Печете около 30 минути, докато станат по-меки.

Резултатът е невероятно сладка вечеря, която е много трайна, така че можете да направите големи партиди и те да ви служат през цялата седмица. Консумирате допълнително зеленчуци за вечеря и при това сте спестили своето време за приготвяне наполовина!

А защо не вкусен десерт с плодове? Разбъркайте малки парченца плодове и мюсли в кисело мляко и това ще ви служи като питателен десерт. С толкова много вкусни вегетариански рецепти, е наистина лесно да се приготвят здравословни ястия за вечеря.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.