Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Как да готвите риба и боб със стил?

 

Изберете подходящия вид риба, бобът е без значение

Една от основните тайни при рецептите с риба и боб е, че трябва да посветите цялото си внимание на рибата, а не на боба. Да се постигне перфектната комбинацията между двете е трудно, тъй като бобените зърна, ако бъдат подчертани прекалено много изместват изтънчения вкус на рибата.. В същото време, почти всичко, което е необходимо за гарнитура, когато се готви риба са просто варени или задушени бобени зърна. Истинско изкуство и стил се крият в начина, по който готвите месото.

Как да изберем правилно, когато готвим риба и как да се справим със стил:

Има три стъпки, които трябва да се следват, за да го направите. Всички рецепти, които пренебрегват тези стъпки също игнорират интензивността на вкуса (както на рибата, така и боба), като по този начин съсипват ефекта:

  1. Сладководните риби са за предпочитане пред солено водните, а в допълнение, колкото по- дебела и мазна е рибата, толкова по-добре.
  2. Когато готвите риба, добавете лимон и лимонов пипер. Това ще засили усещането за свежест, която ще се запази в окончателното ястие, заедно с боба.
  3. Реда на предпочитанията по отношение на вида на готвене е: пара, варене, печене и пържене. Колкото повече аванс има за последното решение, толкова повече ще се чувства интензивността на фасула в ущърб на вкуса на рибата.

Рецепти, които може да ви интересуват

Хрупкав шаран със зеленчуков бульон върху царевична питка
Хрупкав шаран със зеленчуков бульон върху царевична питка

Прочетете как да готвите шаран по различен начин и изненадайте вас и семейството ви.

4 човека 30-45 минути Трудно
Гъбена супа с франзела
Гъбена супа с франзела

Гъбена супа с франзела – рецепта за любителите на нестандартните кулинарни удоволствия.

3 човека 30-45 минути Умерено
Имамбаялдъ - турска кухня
Имамбаялдъ - турска кухня

Имамбаялдъ е традиционно ястие от турската кухня, което е свързано с много легенди. Една от тях разказва, че мохамеданският духовник Имам припаднал от възхищение когато за пръв път опитал това ястие.

4 човека над 45 минути Умерено
Свинско с мексикански сос
Свинско с мексикански сос

Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!

4 човека 30-45 минути Лесно
Как да готвите риба и боб със стил?
 

Изберете подходящия вид риба, бобът е без значение

Една от основните тайни при рецептите с риба и боб е, че трябва да посветите цялото си внимание на рибата, а не на боба. Да се постигне перфектната комбинацията между двете е трудно, тъй като бобените зърна, ако бъдат подчертани прекалено много изместват изтънчения вкус на рибата.. В същото време, почти всичко, което е необходимо за гарнитура, когато се готви риба са просто варени или задушени бобени зърна. Истинско изкуство и стил се крият в начина, по който готвите месото.

Как да изберем правилно, когато готвим риба и как да се справим със стил:

Има три стъпки, които трябва да се следват, за да го направите. Всички рецепти, които пренебрегват тези стъпки също игнорират интензивността на вкуса (както на рибата, така и боба), като по този начин съсипват ефекта:

  1. Сладководните риби са за предпочитане пред солено водните, а в допълнение, колкото по- дебела и мазна е рибата, толкова по-добре.
  2. Когато готвите риба, добавете лимон и лимонов пипер. Това ще засили усещането за свежест, която ще се запази в окончателното ястие, заедно с боба.
  3. Реда на предпочитанията по отношение на вида на готвене е: пара, варене, печене и пържене. Колкото повече аванс има за последното решение, толкова повече ще се чувства интензивността на фасула в ущърб на вкуса на рибата.
Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.