Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Как да готвите риба и боб със стил?

 

Изберете подходящия вид риба, бобът е без значение

Една от основните тайни при рецептите с риба и боб е, че трябва да посветите цялото си внимание на рибата, а не на боба. Да се постигне перфектната комбинацията между двете е трудно, тъй като бобените зърна, ако бъдат подчертани прекалено много изместват изтънчения вкус на рибата.. В същото време, почти всичко, което е необходимо за гарнитура, когато се готви риба са просто варени или задушени бобени зърна. Истинско изкуство и стил се крият в начина, по който готвите месото.

Как да изберем правилно, когато готвим риба и как да се справим със стил:

Има три стъпки, които трябва да се следват, за да го направите. Всички рецепти, които пренебрегват тези стъпки също игнорират интензивността на вкуса (както на рибата, така и боба), като по този начин съсипват ефекта:

  1. Сладководните риби са за предпочитане пред солено водните, а в допълнение, колкото по- дебела и мазна е рибата, толкова по-добре.
  2. Когато готвите риба, добавете лимон и лимонов пипер. Това ще засили усещането за свежест, която ще се запази в окончателното ястие, заедно с боба.
  3. Реда на предпочитанията по отношение на вида на готвене е: пара, варене, печене и пържене. Колкото повече аванс има за последното решение, толкова повече ще се чувства интензивността на фасула в ущърб на вкуса на рибата.

Рецепти, които може да ви интересуват

Marine salmon - здравословна маринована сьомга със салата от леща
Marine salmon - здравословна маринована сьомга със салата от леща

Рецепта за маринована сьомга със салата от леща.

3 човека над 45 минути Умерено
Aki y bacalao
Aki y bacalao

Рецепта за aki y bacalao, ястие от карибската кухня.

3 човека над 45 минути Умерено
Пилешко в карибска марината jerk
Пилешко в карибска марината jerk

Рецепта за пилешко в марината jerk, ястие от карибската кухня.

8 човека над 45 минути Лесно
Blintzes - еврейски палачинки с плънка от гъби или извара
Blintzes - еврейски палачинки с плънка от гъби или извара

Рецепта за Blintzes – палачинки с плънка, традиционно ястие на еврейската кухня.

4 човека 30-45 минути Умерено
Как да готвите риба и боб със стил?
 

Изберете подходящия вид риба, бобът е без значение

Една от основните тайни при рецептите с риба и боб е, че трябва да посветите цялото си внимание на рибата, а не на боба. Да се постигне перфектната комбинацията между двете е трудно, тъй като бобените зърна, ако бъдат подчертани прекалено много изместват изтънчения вкус на рибата.. В същото време, почти всичко, което е необходимо за гарнитура, когато се готви риба са просто варени или задушени бобени зърна. Истинско изкуство и стил се крият в начина, по който готвите месото.

Как да изберем правилно, когато готвим риба и как да се справим със стил:

Има три стъпки, които трябва да се следват, за да го направите. Всички рецепти, които пренебрегват тези стъпки също игнорират интензивността на вкуса (както на рибата, така и боба), като по този начин съсипват ефекта:

  1. Сладководните риби са за предпочитане пред солено водните, а в допълнение, колкото по- дебела и мазна е рибата, толкова по-добре.
  2. Когато готвите риба, добавете лимон и лимонов пипер. Това ще засили усещането за свежест, която ще се запази в окончателното ястие, заедно с боба.
  3. Реда на предпочитанията по отношение на вида на готвене е: пара, варене, печене и пържене. Колкото повече аванс има за последното решение, толкова повече ще се чувства интензивността на фасула в ущърб на вкуса на рибата.