Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Чист въздух, добра храна, добро самочувствие

 

Добра Храна

Зеленчуците увеличават дневния прием на витамини и намаляват обиколката на талията. Също така те са много проста за приготвяне храна, дори и за начинаещи.

Какво ви е необходимо?

Предимството на зеленчуците се състои в това, че не се нуждаят от подправки, мариноване и специални масла, които да подобрят вкуса им. Печените зеленчуци може да се приготвят по различни начини: на открито (жар), в кухнята на фурна, на скара или на тиган. Зърнените храни, картофите, брюкселскоте зеле, пащърнака, целината и морковите може да се приготвят за по-малко време, ако предварително са сварени във вода.

Почти всички зеленчуци могат да бъдат изпечени, но:

  • тиквичките,
  • патладжаните,
  • доматите,
  • чушките,
  • лютият червен пипер,
  • чесъна, праза,
  • лука,
  • гъбите,
  • сладките картофи
  • и аспержите

са особено подходящи за приготвяне на скара, тъй като не изискват много време.

Някои зеленчуци като лука, чесъна и чушките нямат нужда да се белят преди печене.

Бъдете творчески настроени, изненадайте вашите гости с барбекю от добра храна и се чувствайте добре!


Рецепти, които може да ви интересуват

Кремообразно ризото с гъби
Кремообразно ризото с гъби

Кремообразно ризото, което ще ви разтопи от наслада!

3 човека 30-45 минути Умерено
Ризото с грах и мента
Ризото с грах и мента

Ризото с грах и мента

2 човека 30-45 минути Умерено
Такос с червен боб
Такос с червен боб

Ястие, което ви отвежда в Мексико и ви очарова с цветни комбинации

2 човека 30-45 минути Лесно
Зеленчукова салата с картофи, грах и царевица
Зеленчукова салата с картофи, грах и царевица

Зеленчуковата салата е известна и обичана от всички поляци.

6 човека над 45 минути Лесно
Чист въздух, добра храна, добро самочувствие
 

Добра Храна

Зеленчуците увеличават дневния прием на витамини и намаляват обиколката на талията. Също така те са много проста за приготвяне храна, дори и за начинаещи.

Какво ви е необходимо?

Предимството на зеленчуците се състои в това, че не се нуждаят от подправки, мариноване и специални масла, които да подобрят вкуса им. Печените зеленчуци може да се приготвят по различни начини: на открито (жар), в кухнята на фурна, на скара или на тиган. Зърнените храни, картофите, брюкселскоте зеле, пащърнака, целината и морковите може да се приготвят за по-малко време, ако предварително са сварени във вода.

Почти всички зеленчуци могат да бъдат изпечени, но:

  • тиквичките,
  • патладжаните,
  • доматите,
  • чушките,
  • лютият червен пипер,
  • чесъна, праза,
  • лука,
  • гъбите,
  • сладките картофи
  • и аспержите

са особено подходящи за приготвяне на скара, тъй като не изискват много време.

Някои зеленчуци като лука, чесъна и чушките нямат нужда да се белят преди печене.

Бъдете творчески настроени, изненадайте вашите гости с барбекю от добра храна и се чувствайте добре!

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.