Стъпка 1
Поставете филетата в марината от следните съставки: сусамово олио, джинджифил, соев сос, 1 лъжичка уасаби.
Стъпка 2
Излейте марината в здрава найлонова торба, а след това добавете филетата и оставете така за 4-6 минути, като през цялото време обръщате плика.
Стъпка 3
Почистете обелените скариди оставяйки опашките, леко подсолете, а след това оваляйте в картофено брашно, изтупайте брашното което е в повече, сварете 2 чаши вода след което пуснете скаридите и така варете не повече от 10 секунди. Извадете от водата, изплакнете под студена вода и оставете настрана.
Стъпка 4
Смесете майонезата с 1 лъжичка уасаби и дивия лук.
Стъпка 5
Загрейте тигана на среден огън, поставете филетата заедно с маринатата и пържете около 35 минути.
Съвет за готвене, заглавие
Сервирайте филетата от сьомга поляти с майонезената смес.