1. >Retsepti
  2. >Салата с трицветна паста с яйца, царевица и маслини

Салата с трицветна паста с яйца, царевица и маслини

Easy
1 човек/души
20 мин
Съставки
за 1 човек/души
310 г Средиземноморски микс GOLD Bonduelle

100 г паста фузили

2 супени лъжици пчелен мед

1 яйце

маслиново масло

оцет

босилек

чесън на прах

сол

черен пипер
Съставки за 1 човек/души
310 г Средиземноморски микс GOLD Bonduelle

100 г паста фузили

2 супени лъжици пчелен мед

1 яйце

маслиново масло

оцет

босилек

чесън на прах

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В дълбока тенджера сварете водата за пастата, в която добавете сол. След като водата достигне максимална точка на кипене, добавете пастата фузили и оставете да ври още 5 минути.
  2. Стъпка 2
    Докато пастата се вари, пригответе дресинга. Използвайте 2 супени лъжици мед, около една супена лъжица оцет, една супена лъжица зехтин, чесън на прах, разбъркайте добре и след това добавете няколко нарязани листа босилек.
  3. Стъпка 3
    От сместа, приготвен в тигана, добавете към такосите авокадо, репички и супена лъжица от приготвения паста сос.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда