Стъпка 1
Нарежете червената чушка на кубчета, чери доматите наполовина, лука на ситно, листа лазаня на триъгълни парчета, айсберг марулята и лютата червен чушка на малки резенчета. След това нарежете перпендикулярно на влакното говеждото месо.
Стъпка 2
Сотирайте в зехтин месото и овкусете със сол, пипер, босилек, риган и пушен червен пипер, масло, червен лук и люта чушка. Поръсете бяло вино и добавете сладъ чили и терияки сос и зеленчуков бульон.
Стъпка 3
В същото време овкусете сьомгата с песто сос и я сложете във фурната на 190°C за 15 минути.
Стъпка 4
Направете в купа салата от рукола, чери домати, зрял боб, телешко и соса, който става салтен дресинг и найотгоре хрупкавата кора лазаня.