Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Огретен от карфиол с гриловано свинско
Лесна и вкусна рецепта
Лесни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) карфиол Bonduelle
500 г свинско
200 г течна заквасена сметана
150 г кашкавал
100 г моцарела
60 г галета
20 г масло
ч.л. пушен червен пипер
ч.л. розмарин
ч.л. мащерка
малко олио
сладка червена чушка
къри на прах
подправки
пипер
сол
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) карфиол Bonduelle
500 г свинско
200 г течна заквасена сметана
150 г кашкавал
100 г моцарела
60 г галета
20 г масло
ч.л. пушен червен пипер
ч.л. розмарин
ч.л. мащерка
малко олио
сладка червена чушка
къри на прах
подправки
пипер
сол
Стъпка 1
Сварете карфиола в гореща вода с малко сол. Оставете да се вари за 3 минути и отцедете.
Стъпка 2
Настържете моцарелата и сиренето. Добавете течната заквасена сметана върху карфиола о оставете да ври още 5 мнути. Овкусете с подправки.
Стъпка 3
Оставете оризовите листа да се размразят в хладилника. Вземете оризов лист и върху него сложете плънката, направена от охладени зеленчуци, след което сложете малко вода на ръба на листа. Сгънете краищата на листа навътре и го навийте. В сгорещено олио запържете пакетите едновременно, колкото се побират. Оставете ги да покафенеят от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия.
Стъпка 4
Овкусете свинското със сол, пипер, пушен и сладък пипер, къри и мащерка и го сложете на предварително загрят грил тиган, след като е намазнено с масло.
Съвет за готвене, заглавие
Съвет: Карфиолът не трябва да се вари прекалено много, защото се готви и във фурната. За допълнителен вкус можете да добавите пармезан или дори хрупкав бекон.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Печена сьомга с броколи
Перфектният избор за следвеликденски обяд
Терияки скариди с броколи и карфиол
Азиатската кухня отново ще ви изненада с проста и вкусна рецепта. Каним ви да опитате Императорския ...