1. >Retsepti
  2. >Агнешки котлет с пюре от грах и карфиол

Агнешки котлет с пюре от грах и карфиол

Elaborated
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
400 г Микс за крем супа карфиол Bonduelle

305 г сладък зелен грах Bonduelle

50 г масло

50 мл мляко

50 мл течна сметана

100 мл червено вино

4 парчета агнешка пържола

3 бейби моркова

2 скилидки чесън 

1 лук

боровинки, малини, касис

градински чай

мащерка

маслиново масло

сол

черен пипер
Съставки за 3човек/души
400 г Микс за крем супа карфиол Bonduelle

305 г сладък зелен грах Bonduelle

50 г масло

50 мл мляко

50 мл течна сметана

100 мл червено вино

4 парчета агнешка пържола

3 бейби моркова

2 скилидки чесън 

1 лук

боровинки, малини, касис

градински чай

мащерка

маслиново масло

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете морковите наполовина, намажете ги с олио, поръсете със сол и захар, сложете ги в тава, след което ги сложете във фурната за 10 минути на 180 градуса.
  2. Стъпка 2
    В тиган, заедно с маслото, чесъна, мащерката и градинския чай, добавете агнеш ките пъри пите пъри пестер пестров. След като се зачервят малко, добавете виното и ги оставете да се готвят още няколко минути. След това месото се поставя в тава и се оставя във фурната за 20 минути на 180 градуса. След като извадите месото, добавете плодовете към останалия сос, поръсете със захар и захтар и захар сам бовете към останалия сос.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда