\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Зелен боб с яйца
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Зелен боб с яйца
принтирайте рецепта
Easy
3 човек/души
65 мин
Съставки
за 3 човек/души
Френски (зелен) боб – 500 г
Лук – 2 глави
Масло – 100 г (или олио ½ чаша)
Зелени подправки – 2 щипки от всяка
Яйца – 2 броя
Чесън – 3 скилидки
Сол и пипер на вкус
Съставки за 3човек/души
Френски (зелен) боб – 500 г
Лук – 2 глави
Масло – 100 г (или олио ½ чаша)
Зелени подправки – 2 щипки от всяка
Яйца – 2 броя
Чесън – 3 скилидки
Сол и пипер на вкус
Стъпка 1
Разчупете всяка шушулка от Френския (зелен) боб на 3-4 части, сложете в тенджера, налейте малко вода (водата не трябва да покрива боба) и сварете.
Стъпка 2
Когато водата изври, добавете нарязан лук и масло (или олио) и задушете на бавен огън.
Стъпка 3
Оставете да се готви на тих огън, докато месото не омекне. Добавете сол и червен пипер на вкус, когато е готово.
Стъпка 4
Полейте с разбити яйца, махнете тенджерата от котлона и оставете за 5 минути, без да разбърквате.
Съвет за готвене, заглавие
Предложения за сервиране: Сервирайте топло или студено с пресни зеленчуци, месо или сирене.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Салата Кан с херинга и риба тон
Открийте рецептата
Мексикански микс с гъби
Открийте рецептата
Яйца по мексикански
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Мексикан Микс
Дует Микс
Зелен фасул, рязан
Зелен фасул, цял
Зелен фасул, рязан
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах