Зелен фасул на яхния

Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул. Типично българска яхния, готвена във всеки български дом.
Лесни
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle

2 домата

1 глава лук

2 моркова

4 скилидки чесън

по 2 супени лъжици брашно и олио

сол

червен и черен пипер

чубрица

магданоз
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle

2 домата

1 глава лук

2 моркова

4 скилидки чесън

по 2 супени лъжици брашно и олио

сол

червен и черен пипер

чубрица

магданоз
  1. Стъпка 1
    Задушават се следните продукти: лука, морковите и чесъна и след омекването им се добавя зеленият фасул с червения пипер.
  2. Стъпка 2
    Задушават се на бавен огън с малко вода.
  3. Стъпка 3
    Доматите се добавят настъграни на пюре след намаляване на соса и се овкусява с пипер и сол.
  4. Стъпка 4
    За да се сгъсти соса, се добавя брашното, предварително разтворено във вода.
  5. Стъпка 5
    Чубрицата и магданоза се слагат малко преди да изключите котлона.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети за сервиране: Ястието се консумира докато е топло.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Азиатска оризова салата

    Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.

  • Свежа салата с царевица

    Летният период винаги е свързан със свежи зеленчуци, които осигуряват прилив на енергия. Предложената от нас царевична салата ще ви осигури необходимите в горещите дни прием на фибри и витамини.

  • Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки

    Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки