Зелен фасул на яхния
Използвайте зеления фасул на Бондюел през сезоните, когато няма пресен фасул. Типично българска яхния, готвена във всеки български дом.
Лесни
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle
2 домата
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
по 2 супени лъжици брашно и олио
сол
червен и черен пипер
чубрица
магданоз
2 домата
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
по 2 супени лъжици брашно и олио
сол
червен и черен пипер
чубрица
магданоз
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle
2 домата
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
по 2 супени лъжици брашно и олио
сол
червен и черен пипер
чубрица
магданоз
2 домата
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
по 2 супени лъжици брашно и олио
сол
червен и черен пипер
чубрица
магданоз
- Стъпка 1Задушават се следните продукти: лука, морковите и чесъна и след омекването им се добавя зеленият фасул с червения пипер.
- Стъпка 2Задушават се на бавен огън с малко вода.
- Стъпка 3Доматите се добавят настъграни на пюре след намаляване на соса и се овкусява с пипер и сол.
- Стъпка 4За да се сгъсти соса, се добавя брашното, предварително разтворено във вода.
- Стъпка 5Чубрицата и магданоза се слагат малко преди да изключите котлона.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети за сервиране: Ястието се консумира докато е топло.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Свежа салата с царевица
Летният период винаги е свързан със свежи зеленчуци, които осигуряват прилив на енергия. Предложената от нас царевична салата ще ви осигури необходимите в горещите дни прием на фибри и витамини.
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Открийте също...