Тортиля с риба тон
Перфектният избор за лека вечеря
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle
200 г риба тон
100 г топено сирене
200 г спанак
8 бр. царевични тортили
8 сварени пъдпъдъчи яйца
1 домат
50 мл олио
сол
200 г риба тон
100 г топено сирене
200 г спанак
8 бр. царевични тортили
8 сварени пъдпъдъчи яйца
1 домат
50 мл олио
сол
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle
200 г риба тон
100 г топено сирене
200 г спанак
8 бр. царевични тортили
8 сварени пъдпъдъчи яйца
1 домат
50 мл олио
сол
200 г риба тон
100 г топено сирене
200 г спанак
8 бр. царевични тортили
8 сварени пъдпъдъчи яйца
1 домат
50 мл олио
сол
- Стъпка 1Нарежете домата на кубчета, след което нарежете всяко яйце на 4 парченца.
- Стъпка 2Сложете спанака в голяма купа за салата и добавете доматите, яйцата, рибата, олиото и малко сол. Разбъркайте добре. След това добавете и нарязно на кубчета топеното сирене.
- Стъпка 3Добавете царевицата Bonduelle и отново разбъркайте.
- Стъпка 4Сложете от получената плънка във всяка една от питките тортиля.
Открийте също...