Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Пролетни зеленчуци, изпечени на фурна
Лесна и вкусна пролетна рецепта, еднакво подходяща за офиса и вкъщи.
Лесни
4 човек/души
33 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 пакет (400 г) Пролетен микс Vapeur Bonduelle
120 г ементал
250 мл сос Бешамел
индийско орехче
сол
пипер
250 мл сметана за готвене
Съставки за 4човек/души
1 пакет (400 г) Пролетен микс Vapeur Bonduelle
120 г ементал
250 мл сос Бешамел
индийско орехче
сол
пипер
250 мл сметана за готвене
Рецепти с
Пролетен Микс
Стъпка 1
Сварете зеленчуковия Пролетен микс Vapeur за не повече от 2 минути.
Стъпка 2
Смесете сметаната и соса Бешамел и добавете повече от половината от ементала.
Стъпка 3
Разбъркайте с тел докато се получи пяна.
Стъпка 4
Намазнете хубаво с масло формата за печене и изсипете отцедените зеленчуци в нея.
Стъпка 5
Заливаме зеленчуците със соса. Отгоре поръсваме с останалата част от ементала и пъхаме тавата в предварително загрятата на 180˚ C фурна.
Стъпка 6
Оставете сместа да се готви, докато не се образува приятна кафеникава коричка.
Съвет за готвене, заглавие
Ако обичате по-пикантна храна, може да добавите парченца люта чушка без семки. Помислете и за чери доматчетата. Те биха изглеждали страхотно, нарязани на половинки.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Тиквена крем супа с козе сирене и печени...
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки