Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Паприкаш
Рецепта за Паприкаш – традиционно унгарско ястие, чийто основни съставки са чушките и месото, а характерно допълнение към него е заквасената сметана.
Лесни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
0,6 кг свинско или пилешко месо (напр. пилешки гърдички)
3 чушки
2 домата
1 глава лук
1 лъжица брашно
Олио
Сол чушка на вкус
Мяна чушка на вкус
100 мл заквасена сметана
Съставки за 2човек/души
0,6 кг свинско или пилешко месо (напр. пилешки гърдички)
3 чушки
2 домата
1 глава лук
1 лъжица брашно
Олио
Сол чушка на вкус
Мяна чушка на вкус
100 мл заквасена сметана
Стъпка 1
Нарежете лука, и запържете на загрято олио. Добавете нарязаното на кубчета месо и смляната чушка, деликатно запържете. След това добавете половин чаша вода и задушете.
Стъпка 2
Към задушаваното месо добавете чушката и доматите.
Стъпка 3
Когато, част от водата се изпари, трябва да добавите още около 1 литър вода и нарязаните на кубчета зеленчуци, чушка, домати, морков, магданоз, целина. Продължете да варите.
Съвет за готвене, заглавие
Сервира се топло, може да се декорира със сметана и чушка.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Градинска салата с маслини и царевица
Перфектната салата за балансирана зеленчукова диета!
Телешко месо с China Mix и бланширан ори...
Вкусен и лесен обяд за двама
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци ...