1. >Retsepti
  2. >Паниран зелен фасул

Паниран зелен фасул

Easy
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle

2 супени лъжици брашно

2 супени лъжици галета

4 супени лъжици олио

2 яйца

сол

черен пипер

10 г сусамово семе
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул Bonduelle

2 супени лъжици брашно

2 супени лъжици галета

4 супени лъжици олио

2 яйца

сол

черен пипер

10 г сусамово семе
  1. Стъпка 1
    След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.
  2. Стъпка 2
    След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.
  3. Стъпка 3
    Салатата е готова за сервиране.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети за сервиране: Ястието може да се консумира докато е топло или след като изстине.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда