\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Паниран зелен фасул
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Паниран зелен фасул
принтирайте рецепта
Easy
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул
Bonduelle
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
сол
черен пипер
10 г сусамово семе
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул
Bonduelle
2 супени лъжици брашно
2 супени лъжици галета
4 супени лъжици олио
2 яйца
сол
черен пипер
10 г сусамово семе
Стъпка 1
След измиване, фасулът се нанизва на клечки за зъби по 3-4 шушулки, след което се овалват в брашно и се изпържват.
Стъпка 2
След изстиване, се потапят в яйцето и ситно норязания магданоз, и след това в галетата, сусамовото семе и черния пипер.
Стъпка 3
Салатата е готова за сервиране.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети за сервиране: Ястието може да се консумира докато е топло или след като изстине.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Салата Кан с херинга и риба тон
Открийте рецептата
Мексикански микс с гъби
Открийте рецептата
Яйца по мексикански
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Мексикан Микс
Дует Микс
Зелен фасул, рязан
Зелен фасул, цял
Зелен фасул, рязан
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах