Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Паниран кашкавал - smazeny syr
Рецепта за паниран кашкавал – невероятно лесно за приготвяне предложение от чешката кухня. Чешката рецепта за пържен кашкавал в панировка, сервиран с пържени картофи и сос.
Лесни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г твърд кашкавал
1 яйце и галета за паниране
Сол
Черен пипер
Чушка
Олио или зехтин за пържене
Съставки за 2човек/души
400 г твърд кашкавал
1 яйце и галета за паниране
Сол
Черен пипер
Чушка
Олио или зехтин за пържене
Стъпка 1
Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 1 – 1,5 см
Стъпка 2
Разбийте яйцето с подправките
Стъпка 3
Поставете месото в огнеупорен съд, добавете зеленчуците, останалата сланина, подправките и маслото.
Стъпка 4
Пържете няколко минути, за да може кашкавалът да стане мек, но да не се разтече в тигана.
Стъпка 5
Начин на сервиране:
Стъпка 6
Сервира се върху листо от зелена салата, с пържени картофи и сос по желание напр. татарски сос.
Съвет за готвене, заглавие
Сервира се върху листо от зелена салата, с пържени картофи и сос по желание -напр. татарски сос.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Яйца по мексикански
Перфектният обяд с яйца, зеленчуци и къри
Мексикански микс с гъби
Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!