Стъпка 1
Наситнете бекона на малки пачета, нарежете лука на кръгчета и изпържете в малко масло. Добавете накълцаното месо и овкусете с индийско орехче и сол. След това добавете доматения сос и чесъна.
Стъпка 2
После добавете Bonduelle царевица с люти чушки. Сместа се отмества от котлона и се омесва с 1 яйце.
Стъпка 3
Готовото тесто се увива във фолио и оставя да се охлади за 1520 минути, след това се разточва с точилка върху поръсена с брашно повърхност (11,5 см височина).
Стъпка 4
В огнеупорен съд сложете сместа, добавете сирене чедър и кора лайм. Покрийте с тестото и подгънете по краищата. С готварска четка намажете тънък слой заквасена сметана, за да не изсъхне тестото по време на печене.
Стъпка 5
Декорирайте с листа градински зелен чай и печете на 180°C за 20 минути.