Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Пилешки гювеч със зелен фасул и ечемик
Изненадайте любимите си хора с нова и богата на протеини рецепта.
Достъпни
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зърнени храни със зелен фасул и ечемик Bonduelle
500 мл бульон
400 г пилешки гърди
50 г настърган пармезан
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
50 г крутони
с.л. мазнина
сол
пипер
Гарнитура:
100 г рукола
20 г кедрови ядки
няколко чери доматчета
мазнина, сол, пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Зърнени храни със зелен фасул и ечемик Bonduelle
500 мл бульон
400 г пилешки гърди
50 г настърган пармезан
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
50 г крутони
с.л. мазнина
сол
пипер
Гарнитура:
100 г рукола
20 г кедрови ядки
няколко чери доматчета
мазнина, сол, пипер
Стъпка 1
Нарежете на ситно лука и чесъна
Стъпка 2
Загрейте лука и чесъна
Стъпка 3
Наситнете чесъна, изсипете го в купа и залейте с мазнина. Изсипете добре разбърканата смес към композицията в тавата. Добавете клонче розмарин. Изцедете 1/2 лайм отгоре.
Стъпка 4
Добавете микса към запържените лук и чесън в огнеопорен съд. Добавете нарязаното пиле.
Стъпка 5
Поръсете с крутоните.
Стъпка 6
Пъхнете тавата във фурната за 20 мин. на 180 градуса. След това я извадете, добавете настъргания пармезан и я върнете във фурната за още 5 мин.
Стъпка 7
Изсипете руколата в купа, поръсете с кедрови ядки и малко чери доматчета, нарязани на половинки. Подправете с мазнина, сол и пипер на вкус.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Пиле с боб и царевица в мексикански сос
Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.
Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Риб...
Пикантна салата от скариди и царевица с ...
Летните дни ни подтикват да ядем повече салати, а морските дарове ни осигуряват протеиновия прием в ...