\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Пиле "Жулиен"
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Пиле "Жулиен"
Класическа рецепта с перфектен вкус
принтирайте рецепта
Лесни
4 човек/души
30 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби
Bonduelle
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) мариновани цели гъби
Bonduelle
600 г пилешко филе
350 г кисели краставички
350 г маринован артишок
350 мл течна сметана
2 ч.л. босилеково песто
сол
Рецепти с
Цели гъби
вижте списъка
Стъпка 1
Нарежете на средно едри парчета (жулиени) пилешкото филе и ги запържете леко в мазнина в дълбок тиган.
Стъпка 2
Добавете в тигана босилековото песто, след което добавете гъбите Bonduelle.
Стъпка 3
Пасирайте.
Стъпка 4
Накрая, добавете артишока и течната сметана, както и малко сол на вкус. Сервира се горещо.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Скариди на тиган с гъби
Едно ефектно ястие
Открийте рецептата
Пролетен киш с гъби, броколи и шунка
Перфектният избор за съботен брънч
Открийте рецептата
Солена торта за 1 юни
Страхотна изненада за Деня на детето
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Нарязани гъби
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан
Зелен грах