1. >Retsepti
  2. >Пълнени чушки с червен фасул

Пълнени чушки с червен фасул

Accessible
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
400г червен фасул Bonduelle

500г кайма

200г консервирани домати

200г ориз

200г сирене за гратен

7 чушки

1 глава лук

2 стръка пресен лук

3 скилидки чесън

червен пипер

лют пипер на прах

розмарин

мащерка

мазнина

сол

пипер
Съставки за 4човек/души
400г червен фасул Bonduelle

500г кайма

200г консервирани домати

200г ориз

200г сирене за гратен

7 чушки

1 глава лук

2 стръка пресен лук

3 скилидки чесън

червен пипер

лют пипер на прах

розмарин

мащерка

мазнина

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Сложете каймата в предварително загрят тиган с малко олио. След като месото започне да се готви и разпада, добавете нарязания лук и чесъна и овкусете всичко с червен пипер, сол, черен пипер, розмарин, мащерка и лют пипер на прах.
  2. Стъпка 2
    Към вече готовото месо добавете предварително сварения ориз, зеления лук и доматите и оставете всичко да се готви за няколко минути, а накрая добавете червения боб Bonduelle.
  3. Стъпка 3
    Когато зеленчуците омекнат, изсипете ги в тенджерата, добавете картофите, босилека, розмарина и нахута и оставете да заври.
  4. Стъпка 4
    След като чушките се сготвят, махнете фолиото и добавете настърган кашкавал върху всяка чушка. Оставете ги във фурната за още 5 минути и са готови за сервиране.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда