Стъпка 1
Сварете картофите заедно с обелките и щом изстинат издълбайте вътрешността им. Сложете картофите в тава за печене.
Стъпка 2
Смесете надробената моцарела с отцедената супер сладка царевица, смачкания чесън, нарязания пресен лук, подправете със сол и пипер и напълнете картофите със сместа.
Стъпка 3
В тиган (за предпочитане с тефлоново покритие) загрейте 2 супени лъжици олио и добавете 2 лъжици царевично тесто, така че да се образува лист с големината на детска длан – ако е поголям може да се счупи – с долната част на влажната супена лъжица. Пържете от всяка страна по 34 минути докато не стане леко златисто кафяво. Отцедете и сложете в чиния. Продължете да пържите всички питки – като добавяте по малко олио всеки път. Можете да пържите по няколко едновременно, а не една по една. От това количество могат да бъдат приготвени 810 питки.
Стъпка 5
Украсете с листа босилек и пресен лук.