1. >Retsepti
  2. >Пушени наденички с бял боб

Пушени наденички с бял боб

Easy
4 човек/души
20 мин
Съставки
за 4 човек/души
3 консерви зрял фасул Bonduelle

3 пушени наденици

3 люти чушки

1 домат

1 морков

1 глава лук

50 мл олио

2 ч.л. сол

4 ч.л. червен пипер

4 ч.л. чубрица

1 с.л. брашно
Съставки за 4човек/души
3 консерви зрял фасул Bonduelle

3 пушени наденици

3 люти чушки

1 домат

1 морков

1 глава лук

50 мл олио

2 ч.л. сол

4 ч.л. червен пипер

4 ч.л. чубрица

1 с.л. брашно
  1. Стъпка 1
    Нарежете домата на кубчета. Запържете лука в олиото и добавете моркова, нарязан на малки кубчета, след което сложете и домата.
  2. Стъпка 2
    Отцедете консервите Bonduelle зрял фасул и ги добавете към останалите зеленчуци и добавете сол. В една водна чаша сипете вода, в която сложете брашното и след като го разбъркате добре, добавете и него.
  3. Стъпка 3
    Отцедете нахута и го сложете в купа с наситнения чесън, 4 яйчни жълтъка, таханов сок, сок от лимон и лайм, мед, малко зехтин, мащерка, сол и пипер. Блендирайте всичко докато се получи крем от нахут.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда