Стъпка 1
Първо обелете скаридите, като запазите главите за по-добър външен вид и вкус. След това овкусете със сол говеждото, което трябва да бъде ичмито и зичистено, за да бъде крехко и сочно. Запържете го с олио, бяло вино и разтопено масло и добавете клонката розмарин, така че да запази вкуса си. Приготвяйте всяка част в продължение на 3 минути, докато се получи ръждив цвят.
Стъпка 2
След това добавете скаридите, малко масло и оставете алкохолните пари да излязат. Можете също така да поръсите с половин лимонов сок. След това го поставете във фурната заедно с чери домата, в зависимост от това как искате да приготвите говеждо (недопечено, средно или добре изпечено).
Стъпка 3
Нарежете пуешките гърди на ленти и поръсете червено цвекло на прах
Стъпка 4
Сервирайте кремообразния спанак върху препечен хляб, добавете говеждото и тигровите скариди. Можете да добавите за декорация чери домати, розмарин и репични кълнове.