Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Червено цвекло със салата кускус
Вкусна салата, която ще освежи вкуса ти и ще повиши енергията ти!
Лесни
2 човек/души
10 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 кен (400 г) Червено цвекло на кубчета Bonduelle
кората от едър портокал
сокът от едър портокал
сокът от ½ лайм
140 г кускус
30 г пекан
85 г натрошено козе сирене
6 сушени кайсии
50 г бейби спанак
2 с.л. зехтин
сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 кен (400 г) Червено цвекло на кубчета Bonduelle
кората от едър портокал
сокът от едър портокал
сокът от ½ лайм
140 г кускус
30 г пекан
85 г натрошено козе сирене
6 сушени кайсии
50 г бейби спанак
2 с.л. зехтин
сол, пипер
Рецепти с
Червено цвекло на кубчета
Стъпка 1
В малка тенджерка кипнете 100 мл вода и добавете кората и сока на портокала, като ги оставите да се сварят леко. В голяма купа сложете кускуса и го залейте с портокаловата смес. Покрийте купата и оставете за 5 мин., за да може течността да се абсорбира добре. Cлед това се бърка с вилица
Стъпка 2
Добавете пекана, натрошеното сирене, цвеклото и кайсиите. Подправете по свой вкус и разбъркайте. Пригответе дресинга, като разбъркате магданоза със сока от лайм и поръсете леко салатата. Добавете спанака и останалата част от дресинга. Сервирайте веднага.
Стъпка 3
Сложете тавичката във фурната и печете около 40 минути или докато не видите, че сместа е изпечена равномерно.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Халуми със средиземноморски зеленчуци
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечеми...
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Вегетариански сукоташ
Тази вегетарианска рецепта за сукоташ е свежа, жизнена и пълна с хранителни вещества. Множеството пр...