Стъпка 1
Направете песто, като смесите в блендер настъргания пармезан, руколата, чесъна, боровите ядки, зехтина и босилека. По желание, може да го направите малко по-течно, като добавите вода.
Стъпка 2
Намажете двете филии хляб с малко песто, като използвате специална четка и ги оставете за 4-5 минути в предварително загрята на 200°C фурна.
Стъпка 3
В тиган с малко олио загрейте бейби спанака и червения лук, добавете предварително сварения ориз, червения фасул (след като сте го отцедили), каперсите, пармезана и част от вътрешността на доматите.
Стъпка 4
След като сте извадили от фурната филиите хляб, поръсете ги с царевичената смес, като добавите рукола и бурата, която е била на стайна температура поне половин час, за да е приятно мека отвътре. Намажете с соса песто. Украсете с босилек и се насладете!
Съвет за готвене, заглавие
Бурата е сирене специалитет. Тя е в торбичка от моцарела, пълна със сметана и малки парченца моцарела.