Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Бобени кюфтенца с червен боб
Особено вкусен и питателен избор за обяд или вечеря
Лесни
4 човек/души
25 мин
Съставки
за 4 човек/души
800 г (2 консерви) червен фасул Bonduelle
100 г галета
200 мл олио
4 стръка магданоз
1/2 морков
1 глава червен лук
1 ч.л. чубрица
сол
Съставки за 4човек/души
800 г (2 консерви) червен фасул Bonduelle
100 г галета
200 мл олио
4 стръка магданоз
1/2 морков
1 глава червен лук
1 ч.л. чубрица
сол
Рецепти с
Червен боб
Стъпка 1
Магданозът, морковът и лукът се нарязват на дребно и се задушават в олиото за няколко минути.
Стъпка 2
След това се добавят бобът, чубрицата, солта и червеният пипер. Всичко се разбърква за 10-ина минути и сместа се намачква, докато се постигне консистенцията на кайма.
Стъпка 3
Гъбите (200 г) се измиват старателно, пънчетата им се отстраняват и се задушават в тиган с малко зехтин (4 с.л.) и балсамов оцет (1 с.л.). Щом омекнат, се подреждат в тавичка и се пълнят с плънката.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Салата "Тексас" с авокадо
Истинският вкус на слънчев Тексас
Мексиканска тортиля със сос от кисело мл...
15 минути и снакът е готов!
Съвет: В зависимост от предпочитанието, може да се сервира топло или ст...