\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Бобени банички
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Бобени банички
принтирайте рецепта
Easy
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (400 г) Червен фасул
Bonduelle
400 г брашно
250 г извара
1 с.л. сол
250 г масло
1 яйчен жълтък
Настъргано сирене
Съставки за 4човек/души
1 консерва (400 г) Червен фасул
Bonduelle
400 г брашно
250 г извара
1 с.л. сол
250 г масло
1 яйчен жълтък
Настъргано сирене
Рецепти с
Червен боб
вижте списъка
Стъпка 1
Намачкайте Bonduelle червен фасул с вилица докато стане на каша, след това го смесете с меко сирене и ч.л. сол. Тестото се добавя към купа с брашно.
Стъпка 2
Добавете едро рендосаното масло към сместа и месете с брашно.
Стъпка 3
В загрят тиган слагаме масло и зехтин и поставяме завитите ролца и ги запичаме от всички страни.
Стъпка 4
Нарежете малки кръгчета тесто и ги сложете в тава върху хартия за печене. С четка намажете къгчетата с яйчен жълтък и поръсете с настъргано сирене.
Стъпка 5
Печете във фурна на 170°C за 30 минути.
Съвет за готвене, заглавие
Може да се сервират топли или студени, с малко заквасена сметана.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Хумус със зрял боб
Открийте рецептата
Салата с червен боб и спанак
Открийте рецептата
Салата с бял боб
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан
Зелен грах
Зеленчуков микс "Минестроне"