Стъпка 1
Нарежете тиквичката на колелца от по 1 см. Нарежете на ситно магданоза, чесъна, панчетата (бекона) и хляба на кубчета. Сложете крутоните в тавичка с хартия за готвене, поръсете ги с малко зехтин, опушена паприка, сол и черен пипер и ги оставете за малко във фурната.
Стъпка 2
Запържете тиквичките и чесъна в тиган, след което запечете и орехите.
Стъпка 3
Добавете нарязания на две половини джолан и оставете да се вари за около 1015 минути. Когато зеленчуците са готови, добавете двете консерви Bonduelle Бретона в доматен сос и оставете на огъня за още 45 минути.
Стъпка 4
Отцедете консервата Bonduelle нарязан зелен фасул и я смесете в голяма купа с тиквичките, орехите, крутоните и панчетата (бекона). Овкусете с оцета, зехтина, сол и черен пипер. По избор, добавете малини.