1. >Retsepti
  2. >Салата от елда, тиква и сирене

Салата от елда, тиква и сирене

Accessible
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle

100 г броколи

100 г козе сирене

100 мл зеленчуков бульон

1 тиквичка

5 репички

2 скилидки чесън

1/2 лайм

1 с.л. мазнина

1 клонче розмарин

червен пипер

сол
Съставки за 2човек/души
400 г Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle

100 г броколи

100 г козе сирене

100 мл зеленчуков бульон

1 тиквичка

5 репички

2 скилидки чесън

1/2 лайм

1 с.л. мазнина

1 клонче розмарин

червен пипер

сол
  1. Стъпка 1
    Нарежете тиквичката на кубчета, изсипете я в тиган и накъсайте отгоре броколито.
  2. Стъпка 2
    Нарежете репичките и ги изсипете в тигана.
  3. Стъпка 3
    Растилете бутер тестото и изрежете с нож за пица триъгълник. За основа на пая използвайте останалите две парчета, от които също направете триъгълник. Добавете спаначената плънка, след което сложете отгоре другата половина от тестото.
  4. Стъпка 4
    Пъхнете тавата във фурната за 20 минути.
  5. Стъпка 5
    Междувременно пригответе според инструкциите Зърнените храни с тиква и елда Bonduelle. Щом са готови ги добавете към извадената от фурната тава.
  6. Стъпка 6
    Смесете всички съставки и поръсете с парченца козе сирене.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда