1. >Retsepti
  2. >Мексикански микс с гъби

Мексикански микс с гъби

Easy
2 човек/души
10 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) Мексикански микс Vapeur Bonduelle

150 г пресни гъби

110 г доматено пюре

10 г пюре с люти чушки

50 г пармезан

3 чери домата

1 малка глава лук

3 с.л. олио

1 червена люта чушка

1/2 чаша зеленчуков бульон

магданоз

риган

сол

пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) Мексикански микс Vapeur Bonduelle

150 г пресни гъби

110 г доматено пюре

10 г пюре с люти чушки

50 г пармезан

3 чери домата

1 малка глава лук

3 с.л. олио

1 червена люта чушка

1/2 чаша зеленчуков бульон

магданоз

риган

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Наситнете лука и нарежете гъбите на резени. В добре загрят тиган ги потопете и сотирайте докато получат златист цвят. Поръсете сол и пипер на вкус.
  2. Стъпка 2
    Добавете Мексикански микс Vapeur Bonduelle и разбъркайте за 3 минути докато добавяте доматеното пюре, люта чушка и риган, леко разтворени в зеленчуковия бульон (или вода).
  3. Стъпка 3
    Направете сос за сьомга от слънчогледово семе, което се загрява в олио, след това добавете парчета червени чушки, бяло вино и подправете със сол и пипер. След това добавете френска горчица, мед и зеленчуков бульон. Оставете да заври добре, след това го смесете. Подредете на плато царевицата с чушки, след това сьомгата със соса. Украсете с черешова клонка, листа от розмарин, кълнове и репички.
  4. Стъпка 4
    Изключете котлона и оставете за няколко минути. Сервирайте в чиния и поръсете с пармезан.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда