Стъпка 1
Нарежете ябълките на кубчета и ги смесете с нарязания на кубчета лук.
Стъпка 2
Сложете съдържанието на консерва Bonduelle Мексико микс в купа и отделно намачкайте горгонзола с вилица.
Стъпка 3
Изсипете зеленчуковата супа върху гъбите и с миксер пасирайте съдържанието докато придобие кремообразен вид, добавяйки сметана и накълцан естрагон.
Стъпка 4
Върху ябълките и лука сложете ядките, крема сирене и 2 яйчни жълтъка и смесете добре.
Стъпка 5
В тава за мъфини сложете парчетата тортила, напълнени със слой от сместа, лъжица Мексико микс и още един ред от сместа и парче моцарела найотгоре.
Стъпка 6
Печете 1 минута на 140°C.