Стъпка 1
Овкусете свинското месо със сол, черен пипер и пушен червен пипер, полейте с маслиновото масло и разбъркайте всичко. В загрят тиган поставете свинскотата рибица и го оставете да се готви, докато стане коричка, като го обръщате от двете страни.
Стъпка 2
В купа сложете сместа от марули. Нарежете чери доматите наполовина и резенчетата червен лук и ги добавете към салатата, заедно с червения боб Bonduelle и мексиканския микс Bonduelle.
Стъпка 3
След като пастата се свари, сложете я в купа, върху която добавете зеленчуковия микс от Bonduelle, дресинга и разбъркайте всичко. За да направите ястието много побогато на протеини, препоръчваме да го сервирате с варено яйце. Добър апетит!
Стъпка 4
След като бъдат добавени всички съставки, разбъркайте салатата, сложете я в чинията. Нарежете свинското месо на филийки и го добавете. За допълнителна доза протеин добавете няколко парчета сирене фета.