\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Желязница – Спаначен пай
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Желязница – Спаначен пай
принтирайте рецепта
Easy
12 човек/души
60 мин
Съставки
за 12 човек/души
700 г Нарязан спанак на порции
Bonduelle
500 г тесто за пай или баница
100 г лук
150 г праз
300 г неузряло сирене
3 яйца
2 с.л. олио
200 мл кисело мляко
Съставки за 12човек/души
700 г Нарязан спанак на порции
Bonduelle
500 г тесто за пай или баница
100 г лук
150 г праз
300 г неузряло сирене
3 яйца
2 с.л. олио
200 мл кисело мляко
Стъпка 1
Бланширайте спанака в подсолена вода и го пресушете.
Стъпка 2
Накълцайте лука и праза и ги запържете, след което добавете спанака. Смесете с разбитите яйца и киселото мляко.
Стъпка 3
Добавете нарязаните зелени подправки (кориандър, копър, целина, босилек) към добре задушения боб.
Съвет за готвене, заглавие
Предложение за сервиране: Баницата или паят се сервират с кисело мляко.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Печена ципура с уок зеленчуци
Открийте рецептата
Супа Минестроне с броколи
Открийте рецептата
Равиоли с пролетни зеленчуци и сирене
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Нарязан спанак на порции
Спанак на листа
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан