Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Зеленчуково желе

Вкусно желе, пълно със зеленчуци, което ще разнообрази вечерята ви

Стъпки на приготвяне

 • Нарежете пащърнака, чушката, лука и морковите на кубчета и ги варете в 3 л гореща вода. За допълнителен вкус добавете сол, пипер и смачкан чесън.

 • След като се сварят зеленчуците, отцедете супата и добавете към течността желатин, разтворен в малко топла вода от супата. Сложете прецедената супа на котлона и оставете да заври, след това добавете магданоза и пробвайте дали не се нуждае от още чесън.

 • Вземете 2 купички, в които ще сервирате зеленчуковото желе и ги декорирайте с малко грах, царевица, нарязани моркови, чушка, пащърнак и магданоз. Сипете супата и после я оставете в хладилника за около 3-4 часа.

Рецепти, които може да ви интересуват

Зеленчуково желе
2 човека над 45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
Стъпки на приготвяне
 • Стъпка 1

  Нарежете пащърнака, чушката, лука и морковите на кубчета и ги варете в 3 л гореща вода. За допълнителен вкус добавете сол, пипер и смачкан чесън.

 • Стъпка 2

  След като се сварят зеленчуците, отцедете супата и добавете към течността желатин, разтворен в малко топла вода от супата. Сложете прецедената супа на котлона и оставете да заври, след това добавете магданоза и пробвайте дали не се нуждае от още чесън.

 • Стъпка 3

  Вземете 2 купички, в които ще сервирате зеленчуковото желе и ги декорирайте с малко грах, царевица, нарязани моркови, чушка, пащърнак и магданоз. Сипете супата и после я оставете в хладилника за около 3-4 часа.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.