Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Зеленчуково суфле

Вкусно ястие със страхотен вкус от комбинацията на зеленчуци и сирене. Перфектен избор за обяд или вечеря!

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете на ситно зеления лук, нарежете шунката на дълги ленти и настържете сиренето и чедъра.

  • Сварете за 5 минути в подсолена вода Императорския микс. Отцедете добре в гевгир.

  • Разбийте добре 3-те яйца в купа, добавете шунката, сиренето, чедъра, зеленчуците и сметаната.

  • Намажете с масло термоустойчива купа и изсипете сместа в нея. Печете на 200°C за 40 минути.

Рецепти, които може да ви интересуват

Зеленчуково суфле
4 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 400 г (1 пакет) Императорски микс Bonduelle
  • 150 г пилешка шунка
  • 100 г сирене
  • 100 г настъргано сирене чедър
  • 400 мл сметана
  • 500 мл вода
  • 3 яйца
  • 2 с.л. масло
  • 1 връзка зелен лук
  • салвия
  • сол пипер
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете на ситно зеления лук, нарежете шунката на дълги ленти и настържете сиренето и чедъра.

  • Стъпка 2

    Сварете за 5 минути в подсолена вода Императорския микс. Отцедете добре в гевгир.

  • Стъпка 3

    Разбийте добре 3-те яйца в купа, добавете шунката, сиренето, чедъра, зеленчуците и сметаната.

  • Стъпка 4

    Намажете с масло термоустойчива купа и изсипете сместа в нея. Печете на 200°C за 40 минути.